Η μπύρα του Μέσι, ο τρελαμένος Σκαλόνι και ο συγκλονιστικός κόσμος

21:19 | 20/12/2022

Ζωντανή μετάδοση από το Μπουένος Άιρες και την παρέλαση της αποστολής της Αργεντινής.

Μετά από μια Κυριακή ατελείωτων εορτασμών σε όλη τη χώρα, την Τρίτη, ημέρα εθνικής αργίας για να γιορτάσει ο κόσμος με τους παγκόσμιους πρωταθλητές, οι οποίοι προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο Ezeiza γύρω στις 07:23, το πάρτι είναι ακόμα μεγαλύτερο.

Από εκείνη την ώρα εκατοντάδες χιλιάδες φίλαθλοι πήγαν στον Οβελίσκο, το πιο εμβληματικό σημείο της Πρωτεύουσας και περίμεναν τον Μέσι και τους υπόλοιπους παγκόσμιους πρωταθλητές.

Ένα πραγματικό κύμα γαλανόλευκων χρωμάτων κατέλαβε την «9η Ιουλίου» και τους παρακείμενους δρόμους, προσπαθώντας να εξασφαλίσουν ένα καλό μέρος για να δουν το λεωφορείο με τους παγκόσμιους πρωταθλητές.

Στο Μπουένος Άιρες στήθηκε ένα πάρτι με εκατοντάδες χιλιάδες κόσμο, ενώ οι παίκτες, από το ανοιχτό πούλμαν, απολάμβαναν τις στιγμές. Βέβαια, η διαδρομή του ανοικτού λεωφορείου που μετέφερε τους παγκόσμιους πρωταθλητές τροποποιήθηκε, για λόγους ασφαλείας.

Ο Μέσι έπινε μπύρα, ο Σκαλόνι πανηγύρισε σαν τρελός, ξεσπώντας σε αυτή την αδιανόητη έκρηξη χαράς, όλοι ζούσαν τις στιγμές και την αποθέωση παρά το γεγονός ότι η παρέλαση κράτησε πολλές ώρες.

Σύμφωνα με τις αρχές του Μπουένος Άϊρες, ξεπέρασαν το ένα εκατομμύριο, το βράδυ της Κυριακής, που πανηγύρισαν τη νίκη κόντρα στη Γαλλία!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.