Πέπε Μελ: «Επιθετικό ποδόσφαιρο και να κερδίζει η ομάδα»

19:30 | 14/12/2023

Τι δήλωσε ο Πέπε Μελ στην επίσημη παρουσίασή του από την ΠΑΕ ΟΦΗ το απόγευμα της Πέμπτης.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΟΦΗ:

«Η πρόταση από τον ΟΦΗ έγινε πριν δύο ημέρες. Όλα έγιναν γρήγορα και ο ΟΦΗ χρειάζεται φρέσκο αέρα και ήρθα για να προσφέρω αυτό. Θέλω σας παρακαλώ να έχετε υπομονή, καθώς έχουμε δύο αγώνες σε λίγες ημέρες και πρέπει να μπω και εγώ σιγά σιγά. Την απόφαση την έχω πάρει από καρδιάς γιατί με τις επαφές που είχα με την ομάδα μου άρεσε αρκετά και θα ήθελα να το ζήσω αυτό μαζί. Είναι μεγάλη τιμή που βρίσκομαι εδώ και η συνεργασία με τον ΟΦΗ είναι σημαντική

Μου αρέσει να μιλήσω πρώτα με τους παίκτες έναν προς έναν και μετά να κάνω με βάση την ομάδα πρώτη γραμμή, μεσαία και πίσω. Το πιο σημαντικό είναι να πιστεύει η ομάδα στον προπονητή και ο προπονητής στην ομάδα του. Στο μυαλό μου είναι μόνο το επιθετικό ποδόσφαιρο και να κερδίζει η ομάδα. Αυτός είναι ο στόχος μου.

Γνωρίζω πολλούς ποδοσφαιριστές που είχα στο παρελθόν, πριν πολλά χρόνια είχα κάνει συζητήσεις με ομάδες του πρωταθλήματος και πιστεύω ότι το Ελληνικό πρωτάθλημα είναι ενδιαφέρον και ο ΟΦΗ είναι αυτό που πιστεύω και θέλω να δουλέψω. Έχω παρακολουθήσει τους τελευταίους αγώνες της ομάδας, πιστεύω ότι μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι και να πιστεύω ότι θα κερδίσω και θέλω να φτάσω στα play off.

Στο ποδόσφαιρο που βλέπω χρειάζεται να το φτάσω ως το τέρμα. Θέλω να δουλέψω σκληρά με την ομάδα, να τους μάθω επιθετικό παιχνίδι και θέλω να είναι η ομάδα ο πρωταγωνιστής του Ελληνικού πρωταθλήματος

Είναι η δουλειά μου. Εάν όχι δεν θα ήμουν εδώ να μιλάω μαζί σας. Πιστεύω ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα θέαμα και το πιο σημαντικό για μια ομάδα είναι ο κόσμος της, οπότε πρέπει η ομάδα να παίξει για αυτούς και θα προσπαθήσω να δώσω ό,τι καλύτερο μπορώ».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ:

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.