Καραβέλα: «Το πιο δύσκολο είναι το ψυχολογικό κομμάτι, πιστεύω στους παίκτες»

22:35 | 24/10/2022

Ο Πέδρο Καραβέλα μίλησε για τον ΟΦΗ και τι πρέπει να βελτιώσει, ενώ τόνισε πώς θα παραμείνει στην ομάδα.

Ο υπηρεσιακός προπονητής του Ομίλου προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα μετά το κάκιστο ξεκίνημα του ΟΦΗ και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η ομάδα θα βελτιωθεί. Παράλληλα στήριξε τους ποδοσφαιριστές, ενώ τόνισε πως θα παραμείνει στο τεχνικό επιτελείο μετά τη συζήτηση που είχε τόσο με τη διοίκηση όσο και με το νέο προπονητή του ΟΦΗ, Βάλντας Νταμπράουσκας.

Ο Πέδρο Καραβέλα τόνισε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη Τύπου:

«Η ομάδα χρειάζεται σταθερότητα. Πρέπει να ανακάμψουμε και δείξαμε με τη Λαμία πως αυτό μπορεί να γίνει. Οσοι βρίσκονται απ' έξω είναι πιο εύκολο να κάνουν κριτική, αλλά εμείς ξέρουμε που είμαστε μέσα πως κανένα παιχνίδι δεν αρχίζει στο 0-0, υπάρχει πίεση. Αν και δεν είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα, είδαμε μία ομάδα απόλυτα αφοσιωμένη σε αυτό που ζητήθηκε. Αν συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά ο ΟΦΗ θα φτάσει στη θέση που του αξίζει.

Αυτό που λείπει από τον ΟΦΗ είναι η σταθερότητα στο αποτέλεσμα. Αν είμαστε σταθεροί σε αυτό και αφήσουμε πίσω τα αποτελέσματα του παρελθόντος θα έρθουν τα αποτελέσματα, γιατί αυτή η ομάδα έχει ποιότητα. Πρέπει να κάνουμε τους παίκτες να έχουν την ίδια απόδοση, με τη Λαμία και στα άλλα παιχνίδια. Βελτιώθηκαν σε σχέση με τα άλλα ματς. Το πιο δύσκολο αυτή τη στιγμή είναι το ψυχολογικό κομμάτι.

Θα παραμείνω στο τεχνικό τιμ, έχω μιλήσει με τον νέο προπονητή και με τη διοίκηση. Εχω μία εξαιρετική σχέση με τους παίκτες.

Δεν είμαι ικανοποιημένος με τα πάντα από το συγκεκριμένο ματς, σίγουρα δεν είμαι ικανοποιημένος με το 0-0. Είμαι αισιόδοξος γιατί ξέρω τους παίκτες και την ποιότητά τους. Αν συνεχίσουμε σε αυτό το μονοπάτι θα πάμε καλύτερα. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να παίξεις το στιλ ποδοσφαίρου που προσπαθούμε να παίξουμε εμείς. Θα μπορούσαμε να κάτσουμε πίσω στην άμυνα, αλλά δεν το επιτρέπει η ιστορία του ΟΦΗ.

Δεν μου αρέσει να μιλάω ατομικά για παίκτες. Σίγουρα ο Μανδάς είναι πολύ καλός, αλλά υπάρχουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια».

ΔΕΙΤΕ ΟΣΑ ΕΙΠΕ:

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.