Νιόπλιας: «Δείξαμε πως έχουμε βάθος σαν ομάδα, αλλαγές με Άρη»

17:25 | 28/11/2021

Τι δήλωσε ο προπονητής του ΟΦΗ στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τον Ιωνικό.

Ο Νίκος Νιόπλιας αναφέρθηκε στη σημασία της νίκης, αλλά και στις επιστροφές παικτών που δίνουν βάθος στην κρητική ομάδα. Παράλληλα, μίλησε και για τον αγώνα κυπέλλου με τον Άρη.

«Είναι χαρούμενο που πήραμε τη νίκη, αλλά το πιο σημαντικό ήταν η επιστροφή καλών παικτών. Περιμένουμε και τους άλλους. Σήμερα μας έσπρωξε ο πάγκος. Δείξαμε πόσο βάθος έχουμε σαν ομάδα. Ο Τσιλιανίδης λείπει σχεδόν 2 χρόνια, μπήκε και ήταν σαν να έπαιξε χθες! Χρειαζόμαστε το βάθος του πάγκου γιατί είναι ένας μήνας με συνεχόμενα παιχνίδια.

Έχουμε δουλέψει το σύστημα με τρεις αμυντικούς εδώ και έναν μήνα και ταίριαζε και κούμπωνε με τον Ιωνικό και είναι και δείγμα αυτοπεποίθησης. Δεν περιμέναμε ότι ο Ιωνικός θα παίξει με τρία στόπερ και μπράβο τους που το έπαιξαν τόσο καλά».

Όσον αφορά στο προσεχές ματς κυπέλλου με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, ο Νίκος Νιόπλιας υπογράμμισε: «Είναι ένας θεσμός που το θέλουμε πάντα. Εχω πάρει κύπελλο, έχω παίξει τελικό, μακάρι να προχωρήσουμε. Παίζουμε με μία δυνατή ομάδα, σίγουρα θα έχουμε αλλαγές στην ενδεκάδα».

ΔΕΙΤΕ ΟΣΑ ΕΙΠΕ:

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.