Νταμπράουσκας: «Ίσως όλα να φαίνονται σκοτεινά, αλλά θα δουλέψω»

ΟΦΗ

Τί είπε ο Λιθουανός τεχνικός μετά την ήττα από τον Ιωνικό για τα προβλήματα του ΟΦΗ, αλλά και τη στάση του κόσμου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βάλντας Νταμπράουσκας στη συνέντευξη Τύπου:

«Ο ΟΦΗ είχε τον έλεγχο του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο. Ξεκινήσαμε καλά, με ενέργεια. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, είχαμε κάποιους καλούς συνδυασμούς. Αυτό που συνέβη είναι αυτό που συμβαίνει στα τελευταία παιχνίδια. Αυτό που είδα κόντρα στη Λαμία, είδαμε και σήμερα. Οι παίκτες προσπαθούν να βγουν στο γήπεδο και να σκοράρουν γι αυτό και υπάρχει η πίεση. Αυτό έγινε και στο β' μέρος. Βγήκαμε στο δεύτερο μέρος για να κάνουμε περισσότερες φάσεις, αλλά δεχθήκαμε γκολ.

Αυτό που πρέπει να έχουμε είναι πίστη και υποστήριξη. Πρέπει να αποκτήσουμε σταθερότητα, να έχουμε εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλον. Αυτή τη στιγμή μπορεί όλα να φαίνονται σκοτεινά, αλλά πιστεύω πως οι παίκτες μπορούν να πετύχουν περισσότερα.

Προσπαθούμε να λύσουμε τα προβλήματα. Είδα τους παίκτες μου με ενέργεια. Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να γλιτώσουμε από κάποιους τραυματισμούς, στο πρώτο μέρος κάναμε αναγκαστική αλλαγή. Μόνο με δουλειά μπορούμε να βελτιωθούμε. Έχω πίστη και μπορούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση. Αυτό που βλέπω τις τελευταίες 10 μέρες είναι ένα γκρουπ παικτών που δουλεύει.

>>> Δείτε εδώ όσα είπε ο Νταμπράουσκας αμέσως μετά το τέλος του αγώνα

Εκτιμώ που ο κόσμος με χειροκρότησε. Μελέτησα την ιστορία και την κουλτούρα του ΟΦΗ. Ξέρω τι σημαίνει να παίζεις για τον ΟΦΗ, τι σημαίνει να είσαι προπονητής του ΟΦΗ. Εκτιμώ το καλωσόρισμα του κόσμου. Ο κόσμος χρειάζεται ώθηση, θέλω να δω ενωμένους παίκτες και φιλάθλους. Οι φίλαθλοι πρέπει να βοηθήσουν τους παίκτες για το καλύτερο της ομάδας. Θέλω να πω στον κόσμο ότι άπαντες θα δουλέψουν σκληρά για να αλλάξει η κατάσταση.

Ξέρω τη δύσκολη θέση στη βαθμολογία. Το πιο σημαντικό είναι η δουλειά. Πρέπει να εμπιστευτούμε αυτό που αρχίσαμε. Αν πιστέψουμε στη διαδικασία που ξεκινήσαμε πιστεύω σε καλύτερες μέρες. Δεν είναι ώρα να μιλήσουμε για μεταγραφές, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή. Σαν καινούργιος προπονητής δεν θέλω να ακολουθήσω τη διαδικασία να δούμε μεταγραφές. Εχουμε δύο παιχνίδια ακόμα, όταν έρθει η διακοπή του πρωταθλήματος τότε θα αρχίσουμε τις κινήσεις.

Οταν έχεις ένα κακό αποτέλεσμα μπορείς να δεις μικρά προβλήματα παντού. Και όσο δεν έρχεται η νίκη τόσο μεγαλώνουν τα προβλήματα. Από τη στιγμή που ήρθα ο πρώτος στόχος μου ήταν να αλλάξω το συντομότερο αυτά τα προβλήματα. Δυστυχώς το ποδόσφαιρο κρίνεται από τα αποτελέσματα. Ο μεγαλύτερος στόχος είναι να βάλουμε τέλος στον αρνητισμό. Καταλαβαίνω την πρόκληση, αλλά την αποδέχομαι. Είμαι υπερήφανος που είμαι στον ΟΦΗ, είμαι εδώ για να δουλέψω.»

Δείτε αναλυτικά όσα είπε:

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.