Σίμος: «Δεν υπάρχει η λέξη φόβος στον ΟΦΗ»!

19:41 | 14/02/2021

Δείτε τις δηλώσεις του προπονητή του ΟΦΗ στην κάμερα του OFI TV. Πώς σχολίασε το ματς με τον Βόλο και τι είπε για τον κατήφορο του ΟΦΗ στις τελευταίες αγωνιστικές. Παράλληλα, έδωσε το έναυσμα για τη συνέχεια.

Αναλυτικά είπε:

«Πρέπει να έχουμε πίστη και έχουμε πίστη σαν ομάδα στις ικανότητές μας. Η αλήθεια είναι ότι σε σχέση με πέρυσι είναι αντίστροφα τα πράγματα και αυτό βαραίνει την ομάδα μας. Αντιθέτως, τώρα που τα πράγματα είναι δύσκολα τώρα είναι που πρέπει να έχουμε πίστη στις ικανότητές μας για να τελειώσει η χρονιά με τον καλύτερο τρόπο.

Είμαι σίγουρος ότι δεν υπάρχει φόβος στην ομάδα μας. Η μόνη λέξη που δεν ταιριάζει στον ΟΦΗ είναι ο φόβος! Πέρυσι πηγαίναμε προς τα πάνω και δεν υπήρχε βάρος στις πλάτες μας. Φέτος υπάρχει μία αντίστροφη πορεία και πρέπει να το διαχειριστούμε.

Θεώρησα σωστά να επιλέξω τους 11 πιο έτοιμος για το ματς με τον Βόλο. Επέλεξα να παίξω με τρεις κεντρικούς αμυντικούς γιατί αυτή τη στιγμή και ο Γρίβας και ο Φερέιρα δεν είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν ως βασικοί. Αν γυρνούσα το χρόνο πίσω πάλι με αυτούς τους 11 θα ξεκινούσα το παιχνίδι.

Μέχρι το 21' ο αντίπαλος έχει πατήσει μόνο δύο φορές την περιοχή και είμαστε πίσω 0-2. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε πρόβλημα στο γκολ και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε.

Από την αρχή της χρονιάς δεν έχουμε καταφέρει να βρούμε μία σταθερή ενδεκάδα και ένα σταθερό σχηματισμό. Αυτό είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα που φταίνε για αυτή την εικόνα, αλλά υπάρχουν πολλοί παράγοντες. Δεν είναι μόνο αυτό, αλλά είναι το πιο σημαντικό».

ΔΕΙΤΕ ΟΣΑ ΕΙΠΕ:

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.