Νιόπλιας: «Δεν είμαστε αμελητέα ποσότητα, καλύτεροι στη συνέχεια»

20:21 | 22/09/2021

Οι δηλώσεις του προπονητή του ΟΦΗ μετά την «λευκή» ισοπαλία με τον Αστέρα Τρίπολης

Όσα δήλωσε ο Νίκος Νιόπλιας στην κάμερα του ΟΦΗ μετά το 0-0 με τον Αστέρα Τρίπολης και οι απαντήσεις στις ερωτήσεις που δέχθηκε από τους δημοσιογράφους.

Συγκεκριμένα, τόνισε μεταξύ άλλων:

«Ο Αστέρας είναι δύσκολη ομάδα, είναι μια υπολογίσιμη ομάδα που είναι ίδια τα τελευταία χρόνια. Το θέμα ήταν ποιος θα σκοράρει και όποιος έβαζε το γκολ θα κέρδιζε το παιχνίδι. Δώσαμε απαιτητικά παιχνίδια που κρίνονται στο γκολ και δεν μπορεί να ανοίξει κάποιο από αυτά. Όλες οι ομάδες κάναμε προετοιμασία για 90 μέρες και είναι μεγάλο πρόβλημα για όλους.

Υπήρξε μεγάλη κόπωση, στα χαφ είχαμε δύο παίκτες που πέρυσι ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς, ο Νέιρα και ο ντε Γκουζμάν. Δεν μπορούμε να παίξουμε σε τόσο υψηλή ένταση. Θα είμαστε καλύτερη ομάδα στην συνέχεια, δεν παίζουμε μόνοι μας. Σε αυτά τα παιχνίδια χρειάζεσαι και το ατομικό ταλέντο.

Αν δούμε γενικά την εικόνα μας στα τρία πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος, είμαστε σε καλό δρόμο. Δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι, αλλά δεν είμαστε αμελητέα ποσότητα για κανέναν. Μην ξεχνάμε πως κουβαλάμε μια χρονιά που με το παραμικρό τρώγαμε γκολ, με το παραμικρό σκύβαμε το κεφάλι».

Διαβάστε εδώ όσα είπε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα στο «Γεντί Κουλέ», στην κάμερα της Cosmote.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ:

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.