Νιόπλιας: «Δεν χωράνε δικαιολογίες, πρέπει να παίρνουμε βαθμούς»

18:44 | 09/10/2022

Ο Νίκος Νιόπλιας μίλησε, στη συνέντευξη Τύπου, για την ήττα του ΟΦΗ από τον Ολυμπιακό και σχολίασε τη διαφορετική εικόνα της ομάδας του στα δύο ημίχρονα.

Θυμίζουμε πως στο σχόλιό του στην Cosmote, αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο προπονητής του ΟΦΗ αναφέρθηκε και στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Νιόπλιας είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Κάναμε ένα πάρα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Είχαμε όλα αυτά που έπρεπε να έχουμε. Είναι κρίμα για την ομάδα, για τον κόσμο. Είναι κρίμα οι καλοί μας παίκτες ζητάνε αλλαγή, τα νέα παιδιά που ήρθαν δεν είναι ακόμα έτοιμα.

Ο Μεγιάδο ζήτησε αλλαγή γι αυτό και τον έβγαλα. Δεν έγινε καμία αλλαγή τακτική, έγιναν αλλαγές γιατί το ζήτησαν οι παίκτες, ήταν αναγκαστικές.

Η βαθμολογία το λέει ότι είμαστε πίσω. Δικαιολογίες δεν χωράνε, ξέρουμε το πρόβλημά μας, πρέπει να ζήσουμε βαθμούς. Πρέπει να παίρνουμε βαθμούς γιατί το αντίθετο μπορεί να σε επηρεάσει ψυχολογικά ακόμα κι αν είσαι καλή ομάδα. Πρέπει να είμαστε και πνευματικά και σωματικά από εδώ και πέρα.

α παιδιά που ήρθαν, είναι καλοί παίκτες αλλά ανέτοιμα. Δεν έγινε καμία αλλαγή για λόγους τακτικής, όλες έγιναν αναγκαστικά. Γιατί όλοι μέχρι εκεί μπορούν να παίξουν. Ο Ολυμπιακός κράτησε μόνο δύο στόπερ, όλοι οι υπόλοιποι ήταν μεσοεπιθετικοί και ήταν λογικό να έχουν την ποιότητα να παίξουν γιατί αν δεν μπορείς να κρατήσεις την μπάλα τότε κάποια στιγμή θα δεχτείς φάσεις επειδή με την ποιότητα που έχουν μπορούν να διασπάσουν οποιαδήποτε άμυνα.

Ο ΟΦΗ πρέπει να κοιτάζει παιχνίδι με παιχνίδι. Δεν έχουμε περιθώρια να σκεφτόμαστε πιο πέρα. Όταν οι παίκτες θα έρθουν στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης γιατί στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί, είχαμε ποιότητα και δώσαμε αυτά που έπρεπε να δώσουμε».

ΔΕΊΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ:

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.