Η παρέλαση των Μπακς: Το χάρηκε με την ψυχή του ο Γιάννης!

22:07 | 22/07/2021

Δείτε την παρέλαση των Μπακς για την κατάκτηση του δαχτυλιδιού στο ΝΒΑ - Έδωσαν... ρεσιτάλ Γιάννης και Θανάσης

Το απόγευμα της Πέμπτης (ώρα Ελλάδας) έγινε η παρέλαση των πρωταθλητών, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να κλέβει, όπως αναμενόταν, την παράσταση και να γνωρίζει την αποθέωση.

«Είναι απίστευτο, τους βλέπω όλους χαρούμενους. Αυτός ο κόσμος μας στήριξε από την πρώτη μέρα. Είμαι χαρούμενος που τα καταφέραμε για εκείνους», είπε ο Έλληνας σούπερ σταρ αντικρίζοντας την εικόνα με τους χιλιάδες φιλάθλους στους δρόμους.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ των Μπακς το πανηγύρισε με την ψυχή του και έδειχνε να το χαίρεται, ενώ όντας σε μεγάλα κέφια τρόλαρε τον εαυτό του σουτάροντας βολές προς το πλήθος. Μάλιστα, περίμενε... 10 δευτερόλεπτα μέχρι να πετάξει τη μπάλα σε κάποιον τυχερό φίλο της ομάδας.

Μετά το τέλος της παρέλασης, ο Γιάννης ρωτήθηκε για την ιστορία της οικογένειάς του λέγοντας ότι «είναι μια απίστευτη ιστορία. Δουλέψαμε σκληρά και τα καταφέραμε. Είναι τρελό ότι τρεις από εμάς είμαστε πρωταθλητές ωστόσο πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά. Αν μας έλεγαν πριν από δέκα χρόνια ότι το 2021 οι τρεις μας θα ήμασταν πρωταθλητές δεν θα το πίστευα. Ξέρω ότι η μητέρα μου και ο πατέρας μου είναι περήφανοι για εμάς και γι 'αυτό είμαι πολύ χαρούμενος».

Στη συνέχεια γύρισε προς την πλευρά του αδερφού του, οποίος το... ζούσε μέσα από το αυτοκίνητό του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «ΤΑ (σ.σ. Thanasis Antetokounmpo), τι γίνεται; Μιλγουόκι, τα καταφέραμε. Τα καταφέραμε. Αυτή είναι η πόλη μας. Είναι απίστευτο!»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.