Livetalks: Η νέα καθημερινή σου συνήθεια

SMS
07:55 | 04/06/2020

Μέσω web streaming, με εκπομπές ενημέρωσης και ψυχαγωγίας

Με χαρά ξεκινάμε ένα νέο εγχείρημα, το web radio L I V E T A L K S που με συλλογική προσπάθεια, περίσσιο ζήλο και εντατική δουλειά προετοιμάζουμε το τελευταίο διάστημα.

Η νέα καθημερινή συνήθεια με χαλαρή διάθεση, σχολιασμό, χιούμορ και ξεχωριστές μουσικές επιλογές είναι εδώ κοντά σας, μέσω web streaming, με εκπομπές ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Για να σχολιάζουμε παρέα με θετική διάθεση τα κοινωνικά, αθλητικά, πολιτικά και πολιτισμικά γεγονότα καθώς και την καθημερινή επικαιρότητα.

Να περιπλανηθούμε μουσικά, να ενώσουμε πολίτες από διάφορα μέρη του πλανήτη και τα ταξιδέψουμε διαδικτυακά σε αυτό τον κόσμο που ολοένα και μικραίνει.

Το L I V E T A L K S είναι πλέον εδώ για να μας κάνει να προβληματιζόμαστε, να γελάμε, να πάμε ένα βήμα πιο ψηλά και να συνεχίζουμε. Όπως ακριβώς συμβαίνει και με τα γεγονότα δηλαδή, της ίδιας μας της ζωής.

Συντονιζόμαστε λοιπόν στο livetalks.gr καθώς και μέσα από το site του cretalive.gr και κλείνουμε διαδικτυακό ραντεβού καθημερινά, με ζωντανές εκπομπές από τις 08.00 το πρωί έως νωρίς το απόγευμα, γεμίζοντας την ημέρα με ειδήσεις, σχόλια και πολύ μουσική.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκπομπών και των μουσικών επιλογών μπορείτε να βρείτε μέσα στο site του livetalks.gr

πηγή: cretalive.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.