Ήττα στις λεπτομέρειες

ΟΦΗ

Άξιζε κάτι καλύτερο ο ΟΦΗ από τον τυχερό Παναθηναϊκό που πήρε τη νίκη με 1-0 στο «Γεντί Κουλέ».

Για τρίτο εντός έδρας παιχνίδι την τρέχουσα σεζόν ο ΟΦΗ, ο οποίος ξεκίνησε χωρίς εκπλήξεις στην ενδεκάδα στο ντεμπούτο του Ράσταβατς, δέχθηκε γκολ και από την αρχή του ματς ήταν αναγκασμένος να κυνηγάει τον Παναθηναϊκό, ο οποίος όντας απόλυτα τυχερός πήρε το προβάδισμα στο 6ο λεπτό με σουτ του Τετέ, στην πρώτη φάση του!

Ο Όμιλος προσπάθησε να απαντήσει, έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Χατζηθεοδωρίδη, ενώ πίεζε ψηλά τους φιλοξενούμενους που έδειχναν να βγάζουν αμυντικά προβλήματα. Ο Παναθηναϊκός είχε την κατοχή, αλλά όταν η ομάδα του Ράσταβατς ανέβαζε την πίεση είχε τις φάσεις και μπορούσε να φτάσει στην ισοφάριση.

Τη δεύτερη μεγαλύτερη ευκαιρία ο ΟΦΗ την έχασε λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου με τρομερό σουτ του Γιούνγκ εκτός περιοχής, με την μπάλα να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Ντραγκόφσκι.

Το 0-1 δεν ήταν αντιπροσωπευτικό της εικόνας της αναμέτρησης, αφού ο ΟΦΗ είχε πιο καθαρές φάσεις από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος με το γρήγορο γκολ έφερε το άγχος στην πλευρά των γηπεδούχων.

Στο δεύτερο μέρος ο ΟΦΗ συνέχισε την πίεση προς τον Παναθηναϊκό, αναζητώντας την ισοφάριση, την ώρα που οι «πράσινοι» δεν απειλούσαν. Ο Όμιλος ήταν αυτός που απείλησε πρώτη φορά και ήταν γενικότερα η ομάδα που έφτανε πιο εύκολα στην αντίπαλη περιοχή.

Ο Ράσταβατς άλλαξε πρόσωπα στην ενδεκάδα κι συνέχισε να παίζει επιθετικά, με το τελευταίο διάστημα του αγώνα να ανήκει ολοκληρωτικά στον ΟΦΗ. Η πίεση των παικτών, όμως, δεν έφερε αποτέλεσμα και οι γηπεδούχοι έχασαν για λεπτομέρειες από μία ομάδα που σίγουρα δεν ήταν καλύτερη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΦΗ (Μίλαν Ράσταβατς / 4-2-3-1): Χριστογεώργος, Γκονθάλεθ, Λαμπρόπουλος, Χριστόπουλος, Χατζηθεοδωρίδης (79’ Αμπάντα), Μπαϊνοβιτς (68’ Μπάκιτς), Καραχάλιος (90’ Αποστολάκης), Σενγκέλια, Φούντας (68’ Ριέρα), Γιούνγκ (78’ Σαλσέντο).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ντιέγκο Αλόνσο / 4-2-3-1): Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Ίνγκασον, Γέντβαϊ, Μλαντένοβιτς, Αράο (79’ Μαξίμοβιτς), Τσέριν, Τετέ (90’ Μαντσίνι), Μπακασέτας (79’ Ουναϊ), Τζούρισιτς (61’ Πελίστρι), Γερεμέγεφ (79’ Νίκας).

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.