Λούβαρης σε Νικολαϊδη: «Αν δεν θες εσύ τον Ολυμπιακό μία, εμείς δεν σε θέλουμε δέκα»

17:56 | 12/11/2021

Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε πρόστατα ο Ντέμης Νικολαΐδης στο Gazzetta και είπε ότι ο Ολυμπιακός εκτός από τότε που έπαιζε στον Απόλλωνα τον ήθελε και όταν έφυγε από την ΑΕΚ για την Ατλέτικο το καλοκαίρι του 2003. Και μάλιστα ότι ο Ολυμπιακός κάθε μέρα του έκανε πρόταση και επί τέσσερις ημέρες του αύξανε τα λεφτά κατά 100.000!

Ο τότε αντιπρόεδρος των Πειραιωτών, Γιώργος Λούβαρης, με δηλώσεις του στην εφημερίδα «ΦΩΣ» απάντησε στον Ντέμη Νικολαϊδη και διέψευσε όσα υποστήριξε.

- Το καλοκαίρι του 2003 κάνατε εσείς προτάσεις στον Ντέμη Νικολαΐδη να έρθει στον Ολυμπιακό; Πριν πάει στην Ατλέτικο...

Καμία κίνηση δεν έκανα απολύτως. Και ειδικά με τον Τσάλασαν δεν υπήρχε περίπτωση.

- Γιατί;

Ούτε καν ήρθε ο Τσάλασαν να μου πει για τον Ντέμη κάτι. Του το είχα ξεκόψει μάλιστα όταν μου είχε πει να πάρουμε τον Ντουγκαρί. Με έπαιρνε συνεχώς για τον Ντουγκαρί και του είπα στο τέλος «μη με ξαναπάρεις, δεν με ενδιαφέρει ο Ντουγκαρί». Τότε μάλιστα μου έκανε μια νύξη που δεν θέλω να πω δημόσια και πήρα τον Κόκκαλη τηλέφωνο και του είπα «μην ασχοληθείς με αυτούς, πρόσεξέ το, μου είπε αυτό και αυτό...». Ήμουν εκνευρισμένος με τον Τσάλασαν από πιο πριν, λόγω των χρημάτων για τον Καρεμπέ, δεν έπεφτε με τίποτα, ήταν ανυποχώρητος. Εγώ με τον Ντέμη Νικολαΐδη δεν είχα επαφές από τότε που τον συνάντησα για να τον πάρουμε στον Ολυμπιακό όταν έπαιζε στον Απόλλωνα.

- Το 1996 τον συναντήσατε;

Ναι.

- Σε ποιο μέρος;

Στο γραφείο του τότε μάνατζέρ του, του Πασχάλη Παπαδόπουλου.

- Ποιος τον ήθελε τότε; Είχατε μιλήσει εσείς με τον Μπάγεβιτς που θα ερχόταν στον Ολυμπιακό;

Όλοι τον θέλαμε τότε. Μας είχε βάλει και γκολ στο Καραϊσκάκη με τον Απόλλωνα, ήταν καλός ταλαντούχος παίκτης. Είπαμε να τον πάρουμε. Και το κανόνισα με τον Αλαμάνο του Απόλλωνα, τον κλείσαμε.

- Αλλά η ΑΕΚ είχε πάει στον παίκτη, έτσι είχε πει ο Αλαμάνος. Και γιατί σας κάλεσε ο μάνατζερ του Ντέμη στο γραφείο του να συναντήσετε τον παίκτη; Γι' αυτό θυμώσατε;

Ακούστε τι έγινε, το θυμάμαι λες και τα έχω γραμμένα σε μαγνητόφωνο. Ό,τι άλλο πει ο παίκτης θα είναι ψέμα. Δεν του κάναμε καν πρόταση για λεφτά.

- Δεν του προτείνατε λεφτά;

Όχι, δεν φτάσαμε εκεί. Μου είπε ο Ντέμης Νικολαΐδης “εγώ είμαι ΑΕΚ. Ξέρω ότι έχετε συμφωνήσει με τον Απόλλωνα, αλλά εγώ είμαι φανατικός ΑΕΚτζής”. Και μου έδειξε μάλιστα ένα τατουάζ της ΑΕΚ στο μπράτσο...

- Και τι του είπατε εσείς;

Να πας στο καλό! Αν δεν θες εσύ τον Ολυμπιακό μία, εμείς δεν σε θέλουμε δέκα!

- Αλήθεια λέτε;

Ό,τι άλλο σας πουν θα είναι ψέμα. Τα πράγματα έγιναν έτσι όπως τα ΄λεω. Του είπα “να πας στο καλό. Αν εσύ δεν μας θες μία, εμείς δεν σε θέλουμε δέκα”.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.