Λουίς Φελίπε: Ένα τεράστιο «what if»

ΟΦΗ

Η απογοήτευση της φετινής σεζόν και η ανάγκη του ΟΦΗ να ενισχυθεί στην επίθεση.

Η επιστροφή του στον ΟΦΗ αντιμετωπίστηκε με ενθουσιασμό και είναι λογικό. Ο Λουίς Φελίπε, περί ου ο λόγος, όταν έφυγε από τον Όμιλο άφησε ένα μεγάλο κενό στην επίθεση, δεν ήταν λίγες οι φορές που ο κόσμος τον μνημόνευε και η αλήθεια είναι ότι ο Βραζιλιάνος της... πρώτης περιόδου ήταν από τους καλύτερους και πιο αποτελεσματικούς επιθετικούς του ελληνικού πρωταθλήματος.

Εύλογα, λοιπόν, όταν ο ΟΦΗ τον αγόρασε και φόρεσε ξανά την ασπρόμαυρη φανέλα να αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές επί εποχής Μπούση. Η αλήθεια, όμως, απέχει από την πραγματικότητα.

Ο Φελίπε δεν «γύρισε» ποτέ με αποκορύφωμα την εφετινή απογοητευτική σεζόν. Δεν μπόρεσε να βρει φανέλα βασικού, αν και πήρε πολλές ευκαιρίες, δεν είχε την ευχέρεια στο σκοράρισμα για να ξελασπώσει τον ΟΦΗ και τον πήρε η κάτω βόλτα όπως όλη την ομάδα την περίοδο των συνεχόμενων κακών αποτελεσμάτων.

Δεν βοήθησε αλλά και δεν βοηθήθηκε. Ο ερχομός του Ισέκα τον χειμώνα τον έστειλε στον πάγκο και η χρησιμοποίησή του ήταν κυρίως ως αλλαγή. Αποτελεί σίγουρα τη μεγαλύτερη απογοήτευση της τρέχουσας σεζόν και θα είναι τεράστια έκπληξη αν παραμείνει στον ΟΦΗ.

Τέλος Ιουνίου ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του και η καριέρα του στον ΟΦΗ, ο οποίος καλείται να βγει στην αγορά για σέντερ φορ που θα πλαισιώσει τον Άαρον Ισέκα. Το αν θα έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με τον Λουίς Φελίπε είναι άγνωστο, σίγουρα όμως ο Δέλλας θέλει να ενισχύσει την επίθεσή του και να πάρει γκολ στις φάσεις που δημιουργεί ο ΟΦΗ.

Οσον αφορά στον ίδιο τον Βραζιλιάνο ο κόσμος θα θυμάται το πρώτο του πέρασμα και τις εντυπωσιακές επιδόσεις του. Το come back δεν έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα, συμβαίνει αυτό με πολλούς ποδοσφαιριστές και σίγουρα αποτελεί ένα μεγάλο «what if» σχετικά με το τι θα γινόταν αν εφέτος βλέπαμε τον... κανονικό Φελίπε.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.