Καν'το όπως ο ντε Γκουζμάν!

ΟΦΗ

Ο Καστάνιος πρέπει ν’ ακολουθήσει το… παράδειγμα του συμπατριώτη του.

Ο ΟΦΗ, όπως όλα δείχνουν, προτίθεται να κινηθεί για την απόκτηση φορ, ενώ ο Απόστολος Γιάννου φαίνεται να μην έχει θέση στο ρόστερ της νέας σεζόν και να είναι ο βασικός υποψήφιος προς αποχώρηση από τη γραμμή κρούσης…

Σ’ αυτή την… άτυπη κόντρα, νικητής μοιάζει ο Λουκ Καστάνιος, ο οποίος, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, συνεχίζει στον ηρακλειώτικο σύλλογο.

Αμφότεροι, εξάλλου, δεσμεύονται με συμβόλαιο, ωστόσο και οι δύο στο διάστημα της παρουσίας τους την περασμένη περίοδο δεν ικανοποίησαν.

Τη νέα σεζόν, πάντως, ο Ολλανδός θα έχει τη δεύτερη ευκαιρία για να επιβεβαιώσει τη φήμη και τις ικανότητες του. O 29χρονος στράικερ «πλήρωσε» σε σημαντικό βαθμό την αποχή του από τη δράση και όχι μόνο δε βρήκε ρυθμό, αλλά έβγαλε και τραυματισμούς. Ήρθε, συν τοις άλλοις, τον Ιανουάριο, στοιχείο που δε βοήθησε στην άμεση προσαρμογή του.

Την καινούργια χρονιά, ωστόσο, μπαίνει από σαφώς καλύτερη αφετηρία και καλείται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στον ΟΦΗ, όποιος κι αν αποκτηθεί για παρτενέρ του μπροστά.

Το βιογραφικό, εξάλλου, είναι «πλούσιο», οι «παραστάσεις» του υψηλές και πρόκειται για ποδοσφαιριστή που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Αυτό, βέβαια, οφείλει να το αποδείξει στο χορτάρι, με πράξεις.

Η περίπτωση του, άλλωστε, θυμίζει αρκετά του Τζόναθαν ντε Γκουζμάν, όσον αφορά στο βεληνεκές και τη… βαρύτητα του παίκτη.

Δεν είναι υπερβολή, μάλιστα, πως ο Καστάνιος καλείται ν’ ακολουθήσει το παράδειγμα του έμπειρου μέσου, ο οποίος έχει «κουμπώσει» αρκετά καλά με την ομάδα και δίνει το κάτι παραπάνω.

Κάτι ανάλογο πρέπει να κάνει και ο ίδιος, αφού αν παρουσιάσει το «πραγματικό» του πρόσωπο, τότε τα οφέλη για τον Όμιλο θα είναι τεράστια.

Το γεγονός πως θα παρακολουθήσει από την αρχή την προετοιμασία και το ότι θα είναι από τις αρχές της μαζί με την ομάδα, μόνο θετικά θα έχει για τον Ολλανδό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο ΟΦΗ εξετάζει τον Μουτίρ Σατζιά

Οι νέοι συνεργάτες του Νιόπλια

Ξεκίνησαν οι αποδεσμεύσεις: Τέλος ο Βαφέας


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.