«Λουκέτο» στα πρωταθλήματα αν δεν εφοδιαστούν με απινιδωτές τα γήπεδα!

17:18 | 30/01/2023

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ για την απόφαση να μην γίνουν από εδώ και στο εξής παιχνίδια στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα μέχρι να εφοδιαστούν όλα τα γήπεδα με απινιδωτές

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΠΟ, δεν θα γίνουν από εδώ και στο εξής αγώνες ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων μέχρι οι Δήμοι να φροντίσουν να εφοδιάσουν με απινιδωτές τα γήπεδα.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση συζήτησε εκ νέου και εκτενώς το θέμα των αιφνίδιων θανάτων ποδοσφαιριστών στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.

Η Ε.Ε. της ΕΠΟ αποφάσισε λόγω των πρόσφατων γεγονότων και επειδή οι Δήμοι δεν έχουν φροντίσει να εφοδιάσουν με απινιδωτές τα γήπεδα της ιδιοκτησίας τους μη τηρώντας τις σχετικές διατάξεις, ουδείς αγώνας ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων θα διεξαχθεί από εδώ και πέρα και έως ότου ο Δήμοι ασκήσουν τα νόμιμα καθήκοντά τους. Επιπλέον η Ε.Ε. της ΕΠΟ αποφάσισε να αποστείλει επιστολή στα αρμόδια Υπουργεία με την οποία θα ζητά την προμήθεια με κεντρική διαχείριση των απινιδωτών που απαιτούνται και την περαιτέρω ενημέρωση όλων των Δήμων για το θέμα.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.