Λουμπάκης: «Νιώθω δικαιωμένος και ευλογημένος»

18:32 | 28/05/2018

Ο πρωταθλητής Ρεθύμνου με την Επισκοπή, Νίκος Λουμπάκης, μιλάει στο Capitano.gr για την ιδιαίτερη χρονιά που πέρασε, με την κατάκτηση του τίτλου, αλλά και την απώλεια του πατέρα του.

Ο ηρακλειώτης μεσοαμυντικός συμφώνησε την περασμένη περίοδο με τους «κυανόλευκους» και ήταν από τους βασικούς συντελεστές στην κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στο κέντρο της άμυνας, ωστόσο μπόρεσε να βοηθήσει και στο επιθετικό κομμάτι, καθώς πέτυχε 8 τέρματα στα τελευταία 7 ματς. Πρόσφατα, μάλιστα, ανανέωσε τη συνεργασία του με το σύλλογο και για την ερχόμενη σεζόν.

Ο «Λούμπι» δήλωσε δικαιωμένος για την επιλογή του και πρόσθεσε πως η ομάδα του κατέκτησε δίκαια τον τίτλο.

Τόνισε αρχικά: «Το προηγούμενο καλοκαίρι πήρα μια απόφαση να μετακομίσω στο Ρέθυμνο και την Επισκοπή. Η Επισκοπή είναι μια μεγάλη ομάδα και από τις πιο ιστορικές στην Κρήτη, έχοντας εμπειρίες από Β’ και Γ’ Εθνική. Ήξερα από την αρχή που πήγαινα και τι έπρεπε να κάνω. Ο πρωταθλητισμός είναι δύσκολος οπουδήποτε και αν είναι αυτός, καθώς έχεις να αντέξεις πολλά.

Νιώθω δικαιωμένος και ευλογημένος που καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο μας, την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Νομίζω όλοι ξέρουν πως ήμασταν με διαφορά η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Το δείχνουν οι αριθμοί και η βαθμολογία, έχοντας την καλύτερη άμυνα, την καλύτερη επίθεση και σπάζοντας το ρεκόρ όλων των εποχών στο τοπικό με τα γκολ».

Η χρονιά, βέβαια, επεφύλαξε και πολλά άσχημα για τον Λουμπάκη, που έχασε τον πατέρα του, στον οποίο αφιέρωσε και το πρωτάθλημα. Αναφερόμενος σ’ αυτό τη μεγάλη απώλεια είπε: «Για μένα ήταν η πιο δύσκολη χρόνια, γιατί πέρα από την πίεση του πρωταθλήματος είχα να αντιμετωπίσω την πιο δύσκολη στιγμή στην ζωή μου, με την απώλεια του πατέρα μου. Πέρασα δύσκολα πολύ, όμως δεν σκέφτηκα στιγμή να τα παρατήσω, έδωσα υπόσχεση πως ό, τι κάνω από δω και πέρα θα είναι γι’ αυτόν. Και νιώθω ευγνώμων που κατάφερα να του αφιερώσω το πρωτάθλημα! Είναι κάτι λίγο, αλλά ελπίζω να νιώθει υπερήφανος γι’ αυτό».

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.