Λουμπάκης στο Capitano: «Ευλογία τα όσα πετύχαμε με την ΑΕΜ»

19:27 | 21/05/2019

Ο Νίκος Λουμπάκης μίλησε στο Capitano για τα όσα… φοβερά και τρομερά πέτυχε φέτος η Αθλητική Ένωση Μυλοποτάμου.

Ο 26χρονος μεσοαμυντικός έγινε κομμάτι της ιστορίας των «κυανοκίτρινων», οι οποίοι τη φετινή περίοδο έσπαγαν το ένα μετά το άλλο τα ρεκόρ στο ρεθυμνιώτικο ποδόσφαιρο και η κατάκτηση της Α’ ΕΠΣΡ έμοιαζε με… παιχνιδάκι.

Το σύνολο του Κώστα Κιάσσου έκανε το 30Χ30, πέτυχε 154(!) γκολ, δέχτηκε μόλις 9, ενώ ο πρώτος σκόρερ της, Γιώργος Βελονάκης, σημείωσε 50 τέρματα(!). Ήταν μια ονειρεμένη χρονιά και ο  «Λούμπι» δε θα μπορούσε να ήταν παρά ικανοποιημένος. Και ο ίδιος, εξάλλου, τα πήγε περίφημα με συγκομιδή 7 τέρματα και 12 ασίστ.

«Όταν τελειώνει η χρονιά πετυχαίνοντας τους στόχους σου, δεν μπορείς παρά να νιώθεις ευτυχισμένος, Πόσω μάλλον όταν αυτή η χρόνια έκλεισε με μαγικό τρόπο για την ομάδα, σπάζοντας ό, τι ρεκόρ υπήρχε στο τοπικό ποδόσφαιρο.

Είναι ευλογία να μπορείς να καταφέρεις κάτι τέτοιο και να βάζεις το όνομα της ομάδας, αλλά και το δικό σου στην ιστορία», δήλωσε αρχικά, ενώ για το μυστικό της επιτυχίας επεσήμανε: «Τα μυστικά της επιτυχίας νομίζω για την φετινή χρονιά ήταν η ατελείωτη δουλειά καθημερινά με τον προπονητή μας για να βελτιωνόμαστε συνεχώς και όλα τα παιδιά μαζί είχαμε έναν κοινό στόχο, που δεν ήταν άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Νομίζω υπήρχε εξαιρετικό κλίμα μεταξύ μας, καθώς και ό, τι μπορεί να μας προβλημάτιζε λυνόταν κατευθείαν».

«Το πιστεύαμε…»

Ο ηρακλειώτης ποδοσφαιριστής υποστηρίζει πως άπαντες πίστευαν στις τεράστιες δυνατότητες της ομάδας.

Δήλωσε σχετικά: «Όταν έφυγα από την Επισκοπή και με πλησίασαν οι άνθρωποι της ΑΕΜ και ο προπονητής, δεν χρειάστηκε πολύ ώστε να υπάρξει ταύτιση απόψεων και να προχωρήσουμε μαζί. Από την πρώτη μέρα που γνώρισα τα παιδιά κατάλαβα πως πάμε να κάνουμε κάτι καλό και στο τέλος θα είμαστε εμείς που θα χαμογελάσουμε. Το πιστεύαμε και το θέλαμε παρά πολύ, δουλέψαμε τόσο που μόνο εμείς το ξέρουμε.

Όσον αφορά, τέλος, στο θέμα της παραμονής του, ο Λουμπάκης υπογράμμισε: «Προσωπικά, δόξα τω θεώ,  είμαι πιο καλά από ποτέ, είμαι δεύτερη συνεχόμενη χρόνια πρωταθλητής και δεν μπορώ παρά να είμαι χαρούμενος και ευλογημένος γι’ αυτό.

Δεν μου αρέσει να λέω και πολλά λόγια για τον εαυτό μου, θέλω να υπάρχει υγεία μόνο, να μπορώ να δουλεύω και να βελτιώνομαι καθημερινά και ό, τι είναι να έρθει, θα έρθει πιστεύω. Προς το παρών θέλω να ξεκουραστώ λίγο, γιατί πριν μερικές ημέρες τελειώσαμε τις προπονήσεις, θα υπάρξουν συζητήσεις με την ΑΕΜ τις επόμενες ημέρες και θα δούμε τι θα γίνει».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.