Λουμπάκης: «Θα κάνω τα πάντα…»

14:16 | 30/06/2019

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Πόρου είναι έτοιμο για σκληρή δουλειά.

Ο Νίκος Λουμπάκης στις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης των νεοφώτιστων στη Γ’ Εθνική τόνισε πως οι άνθρωποι του συλλόγου τον προσέγγισαν σωστά και πρόσθεσε ότι θα κάνει τα πάντα για να πετύχει τους στόχους του ο Πόρος. Αναλυτικά:

«Σίγουρα είναι μια καινούργια αρχή στην ποδοσφαιρική μου καριέρα. Οι άνθρωποι του Πόρου με πλησίασαν πάρα πολύ σωστά και ο προπονητής κ. Λεωνίδας Τιτομιχελάκης με τον γενικό αρχηγό κ. Αντώνη Τσαίνη και τους συνεργάτες τους όλους.

Νομίζω ότι η φιλοδοξία της ομάδας και ο τρόπος σκέψης τους συμβαδίζει 100% με τα θέλω μου εμένα σαν Νίκος, σαν ποδοσφαιριστής. Και αυτό είναι πιο πολύ που με έκανε στο ν' αποφασίσω να έρθω στην ομάδα. Τίποτα, να δουλέψουμε πολύ, να κάνουμε μια χρονιά όπως αρμόζει στο σωματείο και στις φιλοδοξίες του και να  βοηθήσω κι εγώ όσο μπορώ την ομάδα να πετύχει τους στόχους της, τίποτα παραπάνω», είπε αρχικά.

-Ο Πόρος που πραγματοποιεί μια ονειρική πορεία στην 7χρονη ιστορία του, από τη Γ' ΕΠΣΗ βρίσκεται στη Γ' Εθνική μέσα σε 7 χρονια!

«Σίγουρα μια τέτοια πορεία δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη από κανέναν. Γι' αυτό όπως σας είπα και πριν είναι μία ομάδα που συμβαδίζει πολύ με τα θέλω μου εμένα σαν ποδοσφαιριστής. Έχει φιλοδοξίες, έχει όραμα ο πρόεδρος κ. Γιάννης Ασσαργιωτάκης, όλη η διοίκηση, ο προπονητής κ. Λεωνίδας Τιτομιχελάκης, όλοι.

Τα λεγόμενά τους όλα συμβαδίζουν με τα δικά μου και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για όλο αυτό που έχουν δημιουργήσει, που σκέφτονται να δημιουργήσουν, τα πάντα. Μακάρι να είμαι κι εγώ αυτό που πιστεύουν κι αυτοί και να προχωρήσουμε μαζί και να κάνουμε κάτι καλό για την ομάδα».

-Ο τρόπος σκέψης των ανθρώπων του Πόρου και η φιλοσοφία τους ήταν αυτό που σε έκανε ν' αποδεχθείς την πρόταση που σου έγινε;

«Σίγουρα όπως σας είπα και πριν είναι πολύ σημαντικό ο τρόπος σκέψης τους γιατί συμβαδίζει πολύ με τον δικό μου και η φιλοσοφία τους είναι τέτοια που νομίζω κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να έχει σε τέτοιες ομάδες. Κάθε ποδοσφαιριστής που λειτουργεί επαγγελματικά. Από κει και πέρα τίποτα, να έχουμε υγεία όπως σας είπα και πριν, να δουλέψουμε πολύ στην προετοιμασία, ν' ανταπεξέλθουμε σ' αυτά που θέλει ο προπονητής, η ομάδα, ο πρόεδρος, όλοι».

-Οι φίλοι του Πόρου τι να περιμένουν από το Νίκο Λουμπάκη, ένα ποδοσφαιριστή που μπορεί να είναι μόλις 26 ετών αλλά έχει πολλές παραστάσεις και από μεγαλύτερες κατηγορίες και φυσικά από την Γ' Εθνική...

«Σίγουρα μεγάλα λόγια δεν χρειάζεται να λέμε. Καλύτερα να είμαστε ταπεινοί, να κρατάμε χαμηλά τους τόνους. Ότι έχω να κάνω γενικά ως άνθρωπος έχω μάθει να το κάνω μέσα στο γήπεδο. Να παλεύω καθημερινά για το καλύτερο.

Αυτό που μπορώ να τους πω με σιγουριά είναι ότι θα κάνω τα πάντα, θα βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου ώστε η ομάδα να πετύχει τις φιλοδοξίες της, το όραμα που έχει σαν ομάδα».

 -Και τι πρέπει να κάνει ο Πόρος για ν' ανταπεξέλθει σ' ένα δύσκολο πρωτάθλημα όπου παίζει ρόλο η λεπτομέρεια, όπου θ' αντιμετωπίσετε ιστορικές ομαδες, χρόνια στην κατηγορία;

«Σίγουρα είναι μία διαφορετική κατηγορία που δεν έχει καμία σχέση με το τοπικό. Έχει άλλη δυναμική, άλλες παραστάσεις. Εντάξει, είμαστε μία νεοφώτιστη ομάδα, όμως αυτό που την κάνει νομίζω να είναι αρκετά ανταγωνιστική είναι η δυναμική της πρώτα απ' όλα, το όραμά της όπως έχουμε πει ξανά τόσες φορές και νομίζω ότι αυτό μπορεί να τη φτάσει σ' ένα αρκετά καλό επίπεδο. Και από κει και πέρα στο τέλος θα κάνουμε ταμείο να δούμε τι έχουμε καταφέρει».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.