Λουτσέσκου: «Ο ΟΦΗ έχει κάνει τεράστια πρόοδο»

08:28 | 14/01/2023

Δεν είναι από τους προπονητές που συνηθίζει να λέει καλά λόγια για τους αντιπάλους, αλλά αυτή τη φορά ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε ένα καλό λόγο να πει για τον ΟΦΗ.

Μιλώντας στη NOVA ενόψει του αποψινού αγώνα, ο Ρουμάνος προπονητής αναφέρθηκε στην αγωνιστική βελτίωση της Κρητικής ομάδας.

«Είναι ένα δύσκολο ματς απέναντι σε μια ομάδα που έχει κάνει τεράστια πρόοδο το τελευταίο διάστημα, έχει δημιουργήσει ένα δυνατό σύνολο και αυτό δείχνουν τα αποτελέσματα όπως για παράδειγμα η ισοπαλία που πήρε εκτός έδρας απέναντι στον Παναθηναϊκό και παίζοντας μάλιστα από την αρχή του αγώνα σχεδόν με παίκτη λιγότερο. Κατάφερε μάλιστα να σκοράρει και να παλέψει ως το τέλος. Ακολούθησε η ισοπαλία με τον ΝΠΣ και η εντυπωσιακή του νίκη μέσα στο Αγρίνιο και αυτά τα αποτελέσματα δείχνουν πως βρίσκεται σε μια πολύ καλή περίοδο και καταδεικνύει πως μας περιμένει ένα δύσκολο ματς. Αλλά από την άλλη και εμείς έχουμε καλά αποτελέσματα, διανύουμε και εμείς μια καλή περίοδο και έχουμε αυτοπεποίθηση. Επομένως περιμένω να δω έναν αγώνα ανάμεσα σε δυο ομάδες που τους αρέσει να παίζουν ποδόσφαιρο και αυτό είναι ωραίο».

Σε ερώτηση για το αν τον προβληματίζουν οι απουσίες λόγω των τραυματισμών σημείωσε: «Αυτή είναι η κατάσταση και πρέπει να τη διαχειριστούμε και δεν πρέπει να τη σκεφτόμαστε. Στην παρούσα φάση αυτό που με ενδιαφέρει είναι το πώς θα κερδίσουμε τον ΟΦΗ».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.