Λύγισαν τα Χανιά από τον Πανιώνιο
Τα Χανιά πάλεψαν, αλλά γνώρισαν ήττα στα Περιβόλια, 0-2 από τον Πανιώνιο
Τα Χανιά το πάλεψαν κόντρα στον Πανιώνιο, αλλά ηττήθηκαν 0-2 και η ομάδα της Νέας Σμύρνης ανέβηκε προσωρινά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.
Με το Νίκο Γιαννακόπουλο, που πρόσφατα κλήθηκε από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ για την απόδοσή του στα παιχνίδια της περυσινής σεζόν κόντρα σε Κηφισιά και Καλαμάτα, κάτω από τα δοκάρια του, ο Πανιώνιος επικράτησε με 2-0 των Χανίων στα Περιβόλια, στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 9ης αγωνιστικής του Β’ Ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2.
Με σουτ του Παναγιώτη Μωραΐτη έγινε το 1-0 στο 47’ ενώ ο Τζόναθαν Μόρσεϊ ήταν αυτός που πήρε τη σκυτάλη στο σκοράρισμα κάνοντας το 2-0 με τον ίδιο τρόπο.
Χανιά: Αγριμάκης, Τζανακάκης, Σερβιλάκης (65′ Ράδος), Λάμτσε, Φουρλάνος, Άοσμαν (65′ Γιοκέ), Κουτρουμπής, Κουτεντάκης, Ιωαννίδης, Ορτιγκόθα (34′ λ.τ Σπιριντόνοβιτς), Κωστανάσιος.
Πανιώνιος: Γιαννακόπουλος, Βενάρδος (94' Ζούλιας), Γιένσεν, Αυλωνίτης, Σαραμαντάς, Μπελμόντ (46′ Μπεχαράνο), Στούπης, Γιακόβλεφ, Μόρσεϊ (75′ Ασλανίδης), Παπαγεωργίου (65′ Κολοβός), Μωραΐτης (75′ Βοΐλης).
