«Λύγισε» στα Χανιά

17:05 | 24/11/2018

Ο Ηρόδοτος γνώρισε τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα, καθώς έχασε 2-0 στα Περιβόλια από τον ΑΟΧ/Κισσαμικό.

Στην αντίπερα όχθη, οι νικητές πήραν το πρώτο τους «τρίποντο» στην τρέχουσα σεζόν. Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στο ματς και στο ξεκίνημα είχαν από μια καλή στιγμή. Στο 4’ η κεφαλιά του Γκίνη πέρασε άουτ, ενώ την ίδια τύχη είχε και η κεφαλιά του Γιαλούση τέσσερα λεπτά αργότερα. Γηπεδούχοι και φιλοξενούμενοι έπαιζαν ανοιχτό ποδόσφαιρο, με το σύνολο του Γιώργου Πετράκη να πλησιάζει στο γκολ στο 22’, όταν ο Ρίσκι πλάσαρε και ο Κασμερίδης απέκρουσε εντυπωσιακά.

Οι Χανιώτες έδειχναν σταδιακά να… πατάνε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, αφού το συγκρότημα του Λυρώνη δεν μπορούσε να κρατήσει μπάλα στα πόδια του. Στο 32’, έτσι, ο Σιμόν βρήκε όμορφα τον Ρίσκι, που με ψύχραιμο πλασέ σημείωσε το 1-0. Έξι λεπτά αργότερα, βέβαια, ο ΑΟΧ/Κισσαμικός θα μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματα του, ωστόσο το σουτ του Καραγιάννη βρήκε στο δοκάρι. Στο 39’, πάντως, ο Ηρόδοτος είχε τη σπουδαιότερη φάση του, όταν ο Μασάδο έβγαλε μόνο του τον Σμυρλή, αλλά εκείνος πλάσαρε άουτ.

Λαχτάρα με Μασάδο

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός δεν ήταν καλός και το παιχνίδι, μάλιστα, στιγματίστηκε από τον τραυματισμό του Μασάδο. Στο 56’ ο Βραζιλιάνος είχε μια εναέρια μονομαχία με τον Γκίνη και φάνηκε να χάνει τις αισθήσεις του. Οι γιατροί του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες, όμως ο Βραζιλιάνος δεν ήθελε να μπει στο ασθενοφόρο. Σηκώθηκε και ξεκίνησε να τρέχει, για να βρεθεί μετά από λίγα δευτερόλεπτο στο έδαφος ξανά. Ο Μασάδο δεν ήθελε να γίνει αλλαγή, ωστόσο μετά από περίπου 5 λεπτά αντικαταστάθηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Στο 68’, τώρα, ο Ρίσκι βρήκε τον Σιμόν, που με ωραίο μονοκόμματο πλασέ «έγραψε» το 2-0 και ουσιαστικά… καθάρισε το ματς. Στα λεπτά που απέμεναν, άλλωστε, τίποτα δεν άλλαξε και έτσι ο ΑΟΧ/Κισσαμικός, ο οποίος είχε άλλη μια ευκαιρία στο 97’ με τον Αρναρέλλη, πήρε τους τρεις βαθμούς.

AΟΧ/Κισσαμικός (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Τόλι, Σισέ, Ζιούλης, Παπαχρήστος (46’ λ.τρ. Καραγεώργης), Τεγούσης, Γκίνη, Σιμόν (76’ Αρναρέλλης), Σάλιακας, Καραγιάννης, Ρίσκι (69’ Αποστολόπουλος).

Ηρόδοτος (Γιώργος Λυρώνης): Κασμερίδης, Προβυδράκης, Μπάμπης (87’ Φουκαράκης), Γιαλούσης, Φραγκουλάκης, Σμυρλής, Αργκιλέσι, Κασαπάκης (62’ Κοντογιάννης), Μάκο, Μασάδο (61’ λ.τρ. Κωνσταντινίδης), Δαμιανάκης.

 Θυμηθείτε το live της αναμέτρησης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.