Λύγισε στην παράταση και αποκλείστηκε ο ΑΟΑΝ

Ο ΑΟΑΝ ηττήθηκε στην παράταση από τον Απόλλωνα Παραλιμνίου (1-2) χάνοντας την ευκαιρία να γράψει ιστορία στο Κύπελλο.

Ο Αγιος Νικόλαος το πάλεψε απέναντι στον Απόλλωνα Παραλιμνίου, στη ρεβάνς του 2-2, αλλά έχασε 2-1 εντός έδρας στην παράταση (1-1 το κανονικό ματς) και έμεινε εκτός Κυπέλλου, με τον Απόλλωνα να γίνεται η πρώτη ερασιτεχνική ομάδα που προκρίνεται στα προημιτελικά.

Η όποια τακτική του ΑΟΑΝ στο παιχνίδι πετάχτηκε στα σκουπίδια μόλις στο 2ο λεπτό όταν ο Απόλλων Παραλιμνίου προηγήθηκε στο σκορ με τον Γεωργιάδη. Η Κρητική ομάδα ανέβασε σιγά-σιγά την απόδοσή της, πίεσε και βρήκε την ισοφάριση με το γκολ του Περικλή Μηνά στο 30', ύστερα από ωρα επιθετική ενέργεια των γηπεδούχων.

Με το 1-1 αμφότερες οι ομάδες ήταν προσεκτικές στην άμυνα και στη διαχείριση του αγώνα. Στο δεύτερο μέρος ειδικά ο ρυθμός έπεσε και δεν βλέπαμε φάσεις παρά τη διάθεση του Αγίου Νικολάου να επιτεθεί. Στο τέλος, όμως, τόσο ο ΑΟΑΝ όσο και ο Απόλλων έχασαν μεγάλες ευκαιρίες για το γκολ-πρόκρισης. Στο 87' ο Τζελίδης αστόχησε για το 1-2 και στις καθυστερήσεις ο Μηνάς έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ από πλεονεκτική θέση, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους.

Το ματς οδηγήθηκε στην παράταση με τον ΑΟΑΝ να έχει τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο δέχθηκε την ψυχρολουσία στο 109ο λεπτό με το δεύτερο γκολ του Απόλλωνα και το δεύτερο προσωπικό του Γεωργιάδη, για το 1-2.

Μέχρι το φινάλε, ο ΑΟΑΝ πίεσε για την ισοφάριση για να στείλει το ματς στα πέναλτι, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό και την ευκαιρία να γράψει ιστορία.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.