Λυσάνδρου: «Μοναδική πορεία εξέλιξης και ανάπτυξης σε κάθε επίπεδο»

20:34 | 09/11/2021

Το μήνυμα του Μηνά Λυσάνδρου

Mε αφορμή τη δράση του ΟΦΗ σε κοινωνικό επίπεδο και τη συνεργασία με τον ΟΠΑΠ, ο Μηνάς Λυσάνδρου έκανε ποστάρισμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Linkedin και αναφέρθηκε σε όσα πρεσβεύει η κρητική ΠΑΕ.

Συγκεκριμένα, ο CEO του ΟΦΗ ανέφερε:

«Εδώ και τρία χρόνια η ΠΑΕ ΟΦΗ ΚΡΗΤΗΣ έχει ξεκινήσει μια μοναδική πορεία εξέλιξης και ανάπτυξης σε κάθε επίπεδο. Κατά τη διάρκεια αυτής της πορείας, η χορηγική συνεργασία της με τον ΟΠΑΠ, τον ισχυρότερο και σημαντικότερο αθλητικό οργανισμό της Ελλάδας ανά τους αιώνες, δικαιώνει αυτή τη μεγάλη προσπάθεια και, αφετέρου, αποδεικνύει ότι η ΠΑΕ ΟΦΗ ΚΡΗΤΗΣ αξίζει μια θέση ανάμεσα στους μεγαλύτερους "παίκτες" της αθλητικής αγοράς.

Στο πλαίσιο αυτής της σημαντικής συμμαχίας, που είναι κάτι μεγαλύτερο και ευρύτερο από μια συνηθισμένη χορηγική συμφωνία, η ΠΑΕ ΟΦΗ ΚΡΗΤΗΣ και ο ΟΠΑΠ θα πραγματοποιήσουν αρκετές ενέργειες κοινωνικής ευθύνης, η πρώτη από τις οποίες θα πραγματοποιηθεί στις 12 Νοεμβρίου με τη διοργάνωση φιλικού αγώνα μεταξύ ΠΑΕ ΟΦΗ ΚΡΗΤΗΣ και ΠΑΕ Ολυμπιακός Λευκωσίας. Τα έσοδα από αγώνες θα κατευθυνθούν για τη στήριξη των κατοίκων του Αρκαλοχωρίου, μιας μικρής πόλης της ευρύτερης περιοχής του Ηρακλείου, που επλήγη από τους πρόσφατους σεισμούς που έπληξαν την Κρήτη. Η ΠΑΕ ΟΦΗ είναι πάνω απ’ όλα οι άνθρωποι της και ο σύλλογος είναι αποφασισμένος να το αποδείξει σε κάθε ευκαιρία.»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.