Λυσάνδρου: «Θέλουμε να πάρουμε τους κατάλληλους»

ΟΦΗ

Η συζήτηση με τον Μηνά Λυσάνδρου για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις του ΟΦΗ.

Στη συζήτηση των δημοσιογράφων με τον Μηνά Λυσάνδρου, στο περιθώριο του αγώνα της Κ19 του ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ στο ΒΑΚ το μεσημέρι της Παρασκευής, έγινε συζήτηση και για τις τελευταίες μεταγραφικές πινελιές που θα γίνουν.

Στο θέμα του τερματοφύλακα θυμίζουμε πως ο Βάλντας Νταμπράουσκας έχει εκφράσει την εμπιστοσύνη του στον Χριστογεώργο και με αυτόν θα πορευτεί, ενώ θα αποκτηθεί τερματοφύλακας που θα συμπληρώσει την τριάδα με τον Σωτηρίου.

Μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ οι επικεφαλής θα εκμεταλλευτούν τη διακοπή και θα επικεντρωθούν στις επόμενες μεταγραφές. Ο ΟΦΗ θα κινηθεί για παίκτες που θα βοηθήσουν και όχι απλώς για να πει ότι έκανε μεταγραφές. Χαρακτηριστική ήταν η φράση του Μηνά Λυσάνδρου για τις μεταγραφές, πως «δεν θέλουμε να πάρουμε τους καλύτερους αλλά τους κατάλληλους».

Θυμίζουμε πως προ ημερών, στη συνάντηση του Βάλντας Νταμπράουσκας με τους δημοσιογράφους, ο Λιθουανός προπονητής είχε πει για τα μεταγραφικά, κυρίως σε ό,τι αφορά την επίθεση (αφού ο ΟΦΗ δεδομένα πάει για «6άρι»): «Έχουμε δύο εβδομάδες ακόμα, έχουμε να παίξουμε με τον ΠΑΟΚ, μετά έχουμε ξανά λίγο χρόνο. Εάν όμως δούμε ότι χρειαζόμαστε παίκτη, τότε θα πάμε για παίκτη. Θα δούμε εάν χρειαστούμε παίκτη. Δεν θέλουμε όμως να κλείσουμε την πόρτα στα δικά μας παιδιά, τον Σημαντηράκη, τον Αποστολάκη, τον Κουτεντάκη. Πιστεύω ότι κατά τη διάρκεια της σεζόν θα λάβουν τις ευκαιρίες τους. Έχουμε παίκτες που είναι νεαροί, από την Κρήτη και διεθνείς με τις μικρές Εθνικές ομάδες και συνέχεια... χτυπούν την πόρτα στις προπονήσεις».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.