Λύτρωση με Κατσικοκέρη!

16:58 | 22/02/2020

Ο ΟΦΙ δεν έπιασε σπουδαία απόδοση, όμως το γκολ του Κατσικοκέρη στο 71' του έδωσε τη νίκη απέναντι στην Ένωση Ασπροπύργου για την 21η αγωνιστική

Σε ακόμα ένα εντός έδρας παιχνίδι, ο ΟΦΙ ήταν στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, νευρικός και ασγχωμένος. Κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα του Καβακά δεν μπορούσε να δημιουργήσει, ο Ασπρόπυργος είχε τις καλύτερες ευκαιρίες στο διάστημα αυτό, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στην ανάπαυλα στο 0-0.

Στην επανάληψη, ο ΟΦΙ εμφανίστηκε βελτιωμένος, στο 71' έπειτα από όμορφη ενέργεια του Βογιατζή από τα αριστερά, ο Κατσικοκέρης βρέθηκε στο δεύτερο δοκάρι του Γκίνη και με κοντινή κεφαλιά έκανε το 1-0. Στη συνέχεια προσπάθησαν οι φιλοξενούμενοι, ο ΟΦΙ άντεξε και κάπως έτσι η κρητική ομάδα πήρε το δύσκολο τρίποντο, εξαργύρωσε έτσι τον σημαντικό βαθμό που πήρε την προηγούμενη αγωνιστική και έφτασε τους 34 βαθμούς έπειτα από 21 αγώνες στην Football League.

Ενδεκάδες:

ΟΦΙ (Καβακάς): Καραγκιολίδης, Αναστασόπουλος, Μπάμπης, Τζελέπης, Σμίλτος, Σκόνδρας, Μήνας, Βογιατζής, Κατσικοκέρης, Χύσι, Χάντι.

Ασπρόπυργος (Βαζάκας): Γκίνης, Κόσεφ, Φιλίποβιτς, Νικολακάκης, Ζώνας, Νικολάου, Μπαξεβάνου, Κάκκο, Γκατζολάρι, Σρέτσκοβιτς, Ζγκούρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το Live του αγώνα

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.