«Λύτρωση» στο 93’

19:04 | 23/12/2019

Με ήρωα σ’ ένα ακόμη ματς τον Ροβίθη, ο Εργοτέλης νίκησε στις καθυστερήσεις 1-0 τα Χανιά.

Στο ματς με το οποίο έπεσε η αυλαία της 10ης αγωνιστικής της Super League 2, το θέαμα ήταν χαμηλό στο «Γεντί Κουλέ», αλλά οι «κιτρινόμαυροι» ήταν εκείνοι που χαμογέλασαν στο φινάλε.

Για να τα καταφέρουν, βέβαια, χρειάστηκε ξανά να πάρει το «όπλο» του ο Ροβίθης και να «χτυπήσει» στο 93!

Το ματς ήταν ανοικτό από το ξεκίνημα του, με τους φιλοξενούμενους ν’ απειλούν μόλις στο 3’ με τον Βρεττό.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι δημιούργησαν τις δικές τους στιγμές και έγιναν επικίνδυνοι στο 13’ με τη σέντρα-σουτ του Κουατένγκ και στο 20’ με το πλασέ του Προβυδάκη.

Η αναμέτρηση είχε ρυθμό, όχι, όμως, και μεγάλες ευκαιρίες. Τόσο οι «κιτρινόμαυροι», όσο και οι «κυανόλευκοι» έψαχναν το γκολ, αλλά οι προσπάθειες δεν ολοκληρώνονταν σωστά.

Στο 45’, βέβαια, ο Καλογεράκης αντέδρασε σωστά και έδιωξε σε κόρνερ το ξαφνικό σουτ του Δημητριάδη.

Και στην επανάληψη οι δύο ομάδες έψαχναν το γκολ, που θα τους έδινε το προβάδισμα για τη νίκη. Στο 49’ το σουτ του Έφορντ ήταν άστοχο και στο 51’ ο Καλογεράκης έδιωξε το φάουλ του Δημητριάδη.

Τα λεπτά κυλούσαν με τους τερματοφύλακες να μην… καρδιοχτυπούν και τόσο οι μεν, όσο και οι δε να μην βρίσκουν τρόπους για να γίνουν επικίνδυνοι. Όλα αυτά μέχρι το 93’, πάντως, αφού τότε ο Έφορντ σέντραρε συρτά και ο Ροβίθης από κοντά διαμόρφωσε το 1-0.

Στο 96’ ο Κάσσος σκόραρε για τα Χανιά, αλλά νωρίτερα δόθηκε φάουλ στον σκόρερ για χέρι, κάτι που προκάλεσε τις διαμαρτυρίες των ηττημένων.

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Προβυδάκης, Σπίριακ, Μπάτζιος, Μπούσης, Μπρους, Μπουρσέλης (55’ Τσέλιος), Γροντής (86’ Μπουτσάκης), Κουατένγκ (16’ λ.τρ. Μπαράτα), Ροβίθης, Έφορντ.

Χανιά (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Ανδρέου, Γρομητσάρης (91’ Σεληνιωτάκης), Κάσσος, Πάνος, Σωτηράκος, Δημητριάδης (61’ Παναγιωτούδης), Μουμίν, Τριανταφυλλάκος, Βρεττός (76’ Αρναρέλλης), Κουσκουνάς.

Θυμηθείτε το live του ματς

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.