Λύτρωση στο 94' για τον ΑΟΧ Κισσαμικό

17:01 | 16/03/2019

Με γκολ στα τελευταία... δευτερόλεπτα του Παπαχρήστου, ο ΑΟΧ Κισσαμικός πήρε μια πολύτιμη νίκη (1-0) απέναντι στην Κέρκυρα στο εναρκτήριο παιχνίδι της 28ης αγωνιστικής

Στα Περιβόλια ξεκίνησε η 28η αγωνιστική της Football league. Εκεί, ΑΟΧ Κισσαμικός και Κέρκυρα έμειναν στο 0-0 σε ένα παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις. Στο 36' Βρεττός και Τόλι απείλησαν δις την εστία των φιλοξενούμενων χωρίς αποτέλεσμα σε ένα 45λεπτο που δεν έγινε κάτι σπουδαίο. Στην επανάληψη, η κρητική ομάαδα έψαξε με περισσότερες πιθανότητες το γκολ όμως τελικά δεν το βρήκε. Όλα αυτά μέχρι το 94'. Λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος του αγώνα, ο Παπαχρήστος έγινε ο... ήρωας της κρητικής ομάδας. Ο παίκτες που είχε μπει σαν αλλαγή στο 59', με κίνηση στο δεύτερο δοκάρι, με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κουτζαβασίλη και έδωσε την πολύτιμη νίκη στην ομάδα του Νίκου Βοσνιάδη. Η ασίστ ήταν από τον Καραγιάννη.

Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Νίκος Ανασταστόπουλος για διαμαρτυρία. Μετά το γκολ, ο Νίκος Κουσκουνάς διαμαρτυρήθηκε έντονα στον διαιτητή Δραγάτη με συνέπεια να τον αποβάλλει.

Οι συνθέσεις

ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Αλέκος Βοσνιάδης): Παπαδόπουλος, Τόλι, Σεσάι, Φαζός, Τεγούσης, Σελινιωτάκης, Μουμίν, Κάσσος, Βρεττός, Κουσκουνάς, Αρναρέλλης.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Νίκος Αναστόπουλος): Κουτζαβασίλης, Σανδραβέλης, Τουράμ, Κούρος, Κόντος, Ντα Μότα, Ιωάννου, Λινάρδος, Θεοδωράκης, Νίκιτς, Σιατραβάνης.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.