«Λυτρωτής» ο Μπουρσέλης!

16:45 | 06/02/2021

Με γκολ του στο 88’ ο Εργοτέλης επιβλήθηκε 2-1 της Ξάνθης!

Ο ηρακλειώτικος σύλλογος διεύρυνε το σερί του, αφού πανηγύρισε την 3η συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Οι «κιτρινόμαυροι» ήταν πολύ καλοί στο δεύτερο μέρος και η προσπάθεια τους επιβραβεύτηκε λίγο πριν το φινάλε.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ξεκίνημα και είχαν σπουδαίες στιγμές, στο 2’ με τον Σρόιγκεν και στο 10’ με τον Καπνίδη.

Παρόλα αυτά, οι γηπεδούχοι, στην πρώτη τους ευκαιρία, κατάφεραν κιόλας να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ.

Στο 19’ ο Κόνρααντ με ωραίο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής «νίκησε» τον Ίτσο και «έγραψε» το 1-0. Το σύνολο του Πόποβιτς είχε την υπεροχή και απείλησε εκ νέου στο 28’ με τον Καπνίδη.


Στις αρχές της επανάληψης (47’) ο Εργοτέλης έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Μανουσάκη και σαν να μην έφτανε αυτό, στο 50’ δέχτηκε την ισοφάριση.

Ο Σιατραβάνης κέρδισε πέναλτι από τον Μαζουλουξή. Το εκτέλεσε ο Τάτος, ο Κατσιμήτρος απέκρουσε, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι, ωστόσο, επέστρεψε στον Τάτο, που από κοντά πέτυχε το 1-1.

Από το σημείο εκείνο και μετά οι «κιτρινόμαυροι» είχαν τον έλεγχο. Ανέβασαν ρυθμούς, πήραν την κατοχή, αλλά δημιουργικά υστερούσαν και δεν έφτιαχναν φάσεις.

Στο 89’, πάντως, ο Μπουρσέλης με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή χάρισε το πολύτιμο «τρίποντο» στην ομάδα του Ταουσιάνη.

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Ποζατζίδης (56′ Ποζατζίδης), Νεράλ, Πέϊος, Μπουτσάκης (55′ Τσέλιος), Αμπντουλαχί (77’ Κοκκίνης), Κωστανάσιος (65’ Πατρινός), Μανουσάκης, Κόνραντ (46′ Μπουρσέλης).

Ξάνθη (Τόνι Πόποβιτς): Ίτσο, Ντίνας (65’ Μυστακίδης), Τ. Παπάζογλου, Τεσίγια (65’ Δημούτσος, 84’ Βόλτερς), Μπριλάντε, Γκαρσία, Τζούρμαν, Στάθης, Τάτος, Σχρόιγιεν (46′ Σιατραβάνης), Καπνίδης (77’ Θ. Παπάζογλου).

Το live του ματς

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.