Μάχες τίτλου σε Λεωφόρο και «Opap Arena»

08:30 | 03/05/2023

Η 8η αγωνιστική των πλέι οφ περιλαμβάνει κρίσιμα ντέρμπι για την τύχη του φετινού πρωταθλήματος - απέναντι στον ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός, με Ολυμπιακό η ΑΕΚ

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται τα πλέι οφ. Έπειτα από την μεταξύ τους ισοπαλία στη Λεωφόρο, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ συνεχίζουν την μάχη για το πρωτάθλημα.

Οι «πράσινοι» διατηρούν το πλεονέκτημα της ισοβαθμίας έναντι της Ένωσης, υποδέχονται στη Λεωφόρο τον ΠΑΟΚ, σε μια απαιτητική αναμέτρηση.

Στην ''Opap Arena''', η ΑΕΚ κοντράρεται με τον Ολυμπιακό, ο οποίος μετά από τη νίκη της στο Φάληρο τέθηκε εκτός τροχιάς τίτλου. Η Ένωση θέλει να επιστρέψει στα «τρίποντα», μετά από την ισοπαλία στη Λεωφόρο και να διεκδικήσει εώς το τέλος το πρωτάθλημα.

Tην ίδια ώρα (20.00), στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ο Άρης αντιμετωπίζει τον Βόλο και θα επιδιώξει να «κλειδώσει» και μαθηματικά την πέμπτη θέση που δίνει το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο. Παρά την ήττα στην Τούμπα, οι «κίτρινοι» θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες απέναντι στους Βολιώτες που ήδη σκέφτονται την επόμενη σεζόν.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης

  • 20:00 OPAP Arena, ΑΕΚ – Ολυμπιακός COSMOTE SPORT 2 HD
  • 20:00 «Κλεάνθης Βικελίδης», Άρης – ΝΠΣ Βόλος Novasports 2HD
  • 20:00 «Απόστολος Νικολαΐδης», Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ COSMOTE SPORT 3 HD

Η βαθμολογία των πλέι οφ:

1. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 33 76
2. AEK 33 76
3. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 33 66
4. ΠΑΟΚ 33 63
5. ΑΡΗΣ 33 47
6. ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 33 40

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.