«Μάχη» για τον στόπερ

21:14 | 30/01/2020

Κρίσιμη μέρα η αυριανή για τα μεταγραφικά του ΟΦΗ-Μια δύσκολη περίπτωση κεντρικού αμυντικού στο προσκήνιο, ενώ ίσως υπάρξει… και κάτι ακόμα.

Την Παρασκευή (31/01) τελειώνει το χειμερινό «παζάρι» και οι «ασπρόμαυροι» έχουν ακόμη μερικές ώρες μπροστά τους για να ολοκληρώσουν τις κινήσεις τους.

Η αγωνία είναι μεγάλη για να φανεί αν τελικά το ρόστερ του ηρακλειώτικου συλλόγου αυξηθεί, μετά τις προσθήκες των Ζοάο Βίκτορ και Νίκου Βαφέα.

Οι άνθρωποι του Ομίλου δεν έχουν παρατήσει την προσπάθεια ενίσχυσης της ομάδας του Γιώργου Σίμου, ωστόσο με τον χρόνο πλέον να πιέζει αφόρητα, τα περιθώρια είναι αλήθεια ότι έχουν στενέψει.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο ΟΦΗ ήταν κοντά στην απόκτηση ξένου κεντρικού αμυντικού, όμως η περίπτωση αυτή φαίνεται να έχει «παγώσει» στην παρούσα φάση.

Οι πιθανότητες, δηλαδή, μειώθηκαν, αλλά οι «ασπρόμαυροι» δεν εγκαταλείπουν… τα όπλα και αύριο αναμένεται να κάνουν την τελική κρούση τους, μήπως και τα καταφέρουν, αφού πρόκειται για στόπερ, που έχει συμβόλαιο.

Από’ κει και πέρα, δεν πρέπει ν’ αποκλειστεί το ενδεχόμενο να γίνει μεταγραφή και σε άλλη θέση, πέρα απ’ αυτής στα μετόπισθεν. Η λογική λέει πως ο ΟΦΗ κοιτάζει μεσοεπιθετικά, οπότε και το συγκεκριμένο κομμάτι έχει το δικό του ενδιαφέρον.

Αν, τώρα, η ομάδα του Ηρακλείου δεν προλάβει να «κλείσει» παίκτη, στη συνέχεια θα έχει ως επιλογή την αγορά των ελεύθερων ποδοσφαιριστών και μέχρι περίπου τα μέσα του Φεβρουαρίου θα μπορεί να πραγματοποιήσει μεταγραφή.

Το γεγονός, βέβαια, πως στον Όμιλο θέλουν έτοιμες μονάδες, που θα έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν άμεσα, καθιστά τη συγκεκριμένη αγορά όχι και τόσο «ελκυστική», αφού το μεγαλύτερο ποσοστό παικτών είναι καιρό ανενεργοί και χρειάζονται ένα διάστημα για να βρεθούν στον κατάλληλο βαθμό ετοιμότητας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Έχουμε χάσει το νόημα του ποδοσφαίρου»

Ανατροπή με Μαρινάκη-Κοροβέση λόγω... ΕΠΟ

Αγωνία για Μαρινάκη

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.