Μαχλάς: «Αυτός ο ΟΦΗ είναι απολαυστικός»

21:11 | 07/10/2019

Ο παλαίμαχος άσος του Ομίλου… αποθεώνει την ομάδα του Γιώργου Σίμου.

Ο Νίκος Μαχλάς παραχώρησε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο sdna.gr και μίλησε για τον… νέο ΟΦΗ.

Αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον Γιάννη Σαμαρά, το επιτελείου του, αλλά και τον 41χρονο τεχνικό. Αναλυτικά:

«Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Πίσω από αυτές τις συνεχόμενες εξαιρετικές εμφανίσεις, κρύβεται μια πολύ σκληρή και αξιόλογη δουλειά από τους ανθρώπους που διαχειρίζονται την ομάδα.

Ο Γιάννης Σαμαράς ακολουθεί το ολλανδικό μοντέλο λειτουργίας σε όλα τα επίπεδα. Από την πρώτη ομάδα, μέχρι και τις ομάδες Νέων του συλλόγου, έχοντας ένα πολύ καλό επιτελείο (Νιόπλιας, Τσινός, Πατεμτζής) ανθρώπων δίπλα του.

Για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα πως σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα θα καταφέρουν να δημιουργήσουν μια τόσο καλή ομάδα που χαίρεσαι και απολαμβάνεις να την βλέπεις. Αυτός ο ΟΦΗ είναι πραγματικά απολαυστικός.

Περίμενα τα αποτελέσματα της δουλειάς τους να βγουν από τον Δεκέμβριο και μετά, όμως συνέβη πολύ νωρίτερα και τους αξίζουν συγχαρητήρια για αυτό», τόνισε αρχικά ο Μαχλάς.

«Εύστοχη η επιλογή του Σίμου»

Αναφερόμενος στην επιλογή του Γιώργου Σίμου για τον πάγκο, τόνισε: «Η επιλογή του Γιάννη Σαμαρά με τον Γιώργο Σίμο στον πάγκο αποδείχτηκε απόλυτα εύστοχη. Υπήρξε μαθητής του Σαμαρά κι αυτό είναι πολύ σημαντικό δεδομένου πως ο ένας γνωρίζει πολύ καλά τον άλλο.

Πρόκειται για έναν εξαιρετικό και πολλά υποσχόμενο προπονητή. Φαίνεται πως διαθέτει τρομερή μεταδοτικότητα και παρά το γεγονός πως δεν διαθέτει μεγάλη εμπειρία χειρίζεται πολύ καλά το υλικό της ομάδας και τα αποδυτήρια.

Δείχνει πως διαθέτει προσωπικότητα και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Ο ΟΦΗ παίζει ένα πολύ ωραίο δημιουργικό ποδόσφαιρο, βγάζοντας ένταση και ενέργεια καθ΄όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Αυτό είναι κάτι που δεν το συναντάς σε πολλές ομάδες στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Τα «likes» στους παίκτες

Ο Νίκος Μαχλάς είναι εντυπωσιασμένος από αρκετούς παίκτες του Ομίλου και λέει σχετικά:  «Μου αρέσουν πολύ οι Τσιλιανίδης, Σεμέντο, Φιγκερέιδο, Μάνος, καθώς και ο Γιαννούλης που ως στόπερ τα πηγαίνει περίφημα.

Πολύ καλός επίσης είναι ο Νέιρα σε ρόλο κεντρικού χαφ, καθώς και ο Ναμπί ο οποίος διαθέτει υψηλή τεχνική και φοβερά στημένα.

Αν ο ΟΦΗ καταφέρει να διορθώσει την αμυντική λειτουργία του, τότε θα πάει ακόμα καλύτερα. Είναι μια ομάδα με ψηλά τις γραμμές της και τα στόπερ στη σέντρα με φοβερή αυτοπεποίθηση.

Βλέπω έναν ΟΦΗ να παίζει το δικό του ποδόσφαιρο και να απλώνεται στο γήπεδο, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο που απέναντι του και την έδρα που αγωνίζεται. 

«Μπαίνουν οι βάσεις να χτιστεί κάτι πολύ καλό»

Ο παλαίμαχος αστέρας του ΟΦΗ εμφανίστηκε αισιόδοξος για το μέλλον της ομάδας και είπε: «Αυτή την στιγμή θεωρώ πως δεν απασχολεί κανέναν στο Ηράκλειο που θα φτάσει αυτή η ομάδα.

Αυτό που μας χαροποιεί όλους είναι ο τρόπος λειτουργίας και η εικόνα που βγάζει στο γήπεδο που θυμίζει έντονα παλιές καλές εποχές.

Μπαίνουν οι βάσεις για να χτιστεί κάτι πολύ καλό. Ο κόσμος στέκεται δίπλα στην ομάδα και όσο περνάει ο χρόνος, θα συσπειρώνεται ολοένα και περισσότερο».

Πηγή: sdna.gr

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.