Μάγγος, ο φονέας των γιγάντων!

SMS
12:14 | 07/12/2018

Πριν «πληγώσει» τον Παναθηναϊκό, ο Γιάννης Μάγγος είχε «πληγώσει» την ΑΕΚ, πάλι για το Κύπελλο. Και τότε ίσως ακόμα πιο θεαματικά.

Ο Γιάννης Μάγγος κέρδισε επάξια (κάτι παραπάνω) από τα 15 λεπτά δημοσιότητας του Ουόρχολ με το σπουδαίο αποτέλεσμα και τη σπουδαία εμφάνιση του ΟΦΙεράπετρας κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για το Κύπελλο.

Μόνο που αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 38χρονος προπονητής πληγώνει μία από τις μεγάλες ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ως γνωστόν, το έκανε και πριν από λίγα χρόνια και μάλιστα ίσως να είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό σε σχέση με αυτό της Τετάρτης.

Συγκεκριμένα, όντας προπονητής της Αναγέννησης Καρδίτσας ο Μάγγος αντιμετώπισε τη σεζόν 2016-2017 την ΑΕΚ, η οποία μετέπειτα έπαιξε στον τελικό κυπέλλου και ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ στο Βόλο.

Η Αναγέννηση υποδέχθηκε στην Καρδίτσα την Ενωση για τη 2η αγωνιστική των ομίλων και παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2, κατάφερε μέχρι το 76' να ισοφαρίσει το σκορ και να απειλήσει ακόμα και για τη μεγάλη ανατροπή.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.