Μάγγος στο Capitano: «Παράδειγμα ο Εργοτέλης, δεύτερο σπίτι μου ο ΟΦΙ»

Betsson Super League 2

O τεχνικός της ΑΕ Καραϊσκάκης μίλησε στο Capitano.gr για τους "κιτρινόμαυρους", αλλά και την ξεχωριστή θέση που έχει στην καρδιά του η ομάδα της Ιεράπετρας.

Ο σύλλογος της Άρτας επιχειρεί ένα νέο ξεκίνημα στη Super League 2 με τον Γιάννη Μάγγο στον πάγκο του. Και είναι αλήθεια πως παρουσιάζει βελτίωση στην απόδοση του, ωστόσο παραμένει χαμηλά στη γενική κατάταξη.

Το Σάββατο (20/03), μάλιστα, έχει δύσκολο έργο, καθώς φιλοξενείται από τον πρωτοπόρο Εργοτέλη. Ο νεαρός προπονητής μίλησε στο Capitano.gr και υποστήριξε πως ο αγώνας θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Αναλυτικά δήλωσε: «Παίζουμε με μία ομάδα, η οποία τα τελευταία δύο χρόνια δείχνει σταθερότητα και ομολογουμένως παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, ιδιαίτερα μέσα στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Και εμείς, βέβαια, νομίζω ότι είμαστε σε καλό φεγγάρι και κάνουμε μια σημαντική προσπάθεια. Αν εξαιρέσει κάποιος την εικόνα στη βαθμολογία, όπου ο πρώτος αντιμετωπίζει τον τελευταίο, νομίζω ότι θα γίνει ένα καλό ματς, χωρίς σκοπιμότητες και θα κριθεί στις λεπτομέρειες».

Ο Μάγγος αναφέρεται με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για τον Εργοτέλη και τονίζει πως βγάζει υγεία με τον τρόπο που λειτουργεί. «Η φετινή παρουσία του Εργοτέλη είναι η συνέχεια των προηγούμενων ετών. Με εξαιρετικό ρόστερ, νεανικό προφίλ, είναι ένα σύνολο, το οποίο βγάζει υγεία και αποτελεί παράδειγμα για πολλές ομάδες. Έχει τον ίδιο κορμό και πιστεύω ότι αυτό είναι ένα στοιχείο που παίζει ρόλο στην εικόνα που δείχνει», είπε χαρακτηριστικά.

Ο ΟΦΙ αποτελεί έναν από τους μεγάλους αντιπάλους της ΑΕ Καραϊσκάκης στη "μάχη" για τη σωτηρία, ωστόσο ο 39χρονος τεχνικός δεν ξεχνάει τα όσα πέρασε στο "τιμόνι" των "ασπρόμαυρων" και λέει:

«Το έχω πει και το ξαναλέω. Ο ΟΦΙ και η Ιεράπετρα είναι το δεύτερο μου σπίτι. Έχω ζήσει μεγάλες στιγμές εκεί.

Κάνουν κι αυτοί μια μεγάλη προσπάθεια και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου στο τέλος να καταφέρουμε και οι δύο να παραμείνουμε στην κατηγορία».

Ο Μάγγος, τέλος, επεσήμανε ότι ότι φετινό πρωτάθλημα της Super League 2 είναι άκρως ανταγωνιστικό. Είπε σχετικά:

«Θεωρώ ότι είναι το καλύτερο πρωτάθλημα Β' Εθνικής τουλάχιστον για την τελευταία δεκαετία. Είναι πάρα πολύ ανταγωνιστικό και έχει ποιότητα.

Οι 10 από τις 12 ομάδες που συμμετέχουν, έχουν παίξει και Α' Εθνική και έχουν βαριές φανέλες. Είναι πολύ καλό το πρωτάθλημα και είναι θετικό το γεγονός πως ο κόσμος μπορεί να το παρακολουθήσει από την τηλεόραση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έτοιμος ο Εργοτέλης για την επιστροφή στις επιτυχίες

Superleague 2: Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της αγωνιστικής

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.