Μάγγος στο Capitano: «Πρωταθλητές για τον κόσμο μας»

15:15 | 11/04/2019

Ο τεχνικός του ΟΦΙ στέλνει μήνυμα τίτλου μέσω του Capitano ενόψει του «τελικού» με τον Εθνικό στην Ιεράπετρα.

Η ομάδα της Ιεράπετρας έχει την Κυριακή (14/04, 16.00) το ιστορικό παιχνίδι με τον Εθνικό και ο Γιάννης Μάγγος τονίζει πως το συγκρότημα του το αντιμετωπίζει όπως όλα τα υπόλοιπα και θα κυνηγήσει τη νίκη, ώστε να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα.

«Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς για μας, αφού κρίνεται ο τίτλος, όμως το βλέπουμε όπως όλα τα υπόλοιπα. Με σοβαρότητα και σεβασμό απέναντι σ’ ένα μεγάλο αντίπαλο, όπως είναι ο Εθνικός, θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, ώστε να είμαστε εμείς οι πρωταθλητές.

Μας αρκεί ο βαθμός, όμως είναι δεδομένο ότι θα κυνηγήσουμε τη νίκη, όπως κάνουμε, εξάλλου, σε κάθε παιχνίδι», ανέφερε αρχικά  ο νεαρός προπονήτης.

Όσον αφορά στο «κλειδί» του ματς, ο Μάγγος επεσήμανε: «Ο αγώνας θα κριθεί σε σημαντικό βαθμό από το ποιος θα είναι πιο αποτελεσματικός και θα καταφέρει να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που θα του παρουσιαστούν. Θα παίξουν φυσικά ρόλο και το πάθος και η αποφασιστικότητα που θα δείξουν οι δύο ομάδες».

Ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων», τέλος, έστειλε μέσω του Capitano το μήνυμα του στον κόσμο του συλλόγου και είπε: «Αναμένεται για πρώτη φορά να γίνει sold out και αυτό είναι σημαντικό. Θα κάνουμε τα πάντα για να είμαστε εμείς οι πρωταθλητές και να φύγει ο κόσμος μας χαρούμενος από το γήπεδο. Θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε που ήταν όλη τη χρονιά κοντά μας, είτε παίζαμε εντός, είτε εκτός έδρας. Οι φίλαθλοι μας είναι φανταστικοί».

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Κουρήτες: «Στο Βουζουνεράκειο θα κάνουμε και τα τσιμέντα να τραγουδήσουν»

Όλα τα σενάρια ανόδου στον 5ο όμιλο

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.