«Μάγκικη» νίκη του Εργοτέλη επί της Καλαμάτας

16:40 | 06/03/2022

Παρά το γεγονός ότι ο Εργοτέλης παρατάχθηκε με σημαντικές απουσίες, δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, κατάφερε να κερδίσει την ποιοτική Καλαμάτα με 2-0 στο Παγκρήτιο

Ο Εργοτέλης δεν ξεκίνησε με την ορμή και την πίεση που ασκεί στα εντός έδρας ματς, ο Εργοτέλης ξεκίνησε ιδανικά την αναμέτρηση. Στο 9' ο Σερβιλάκης από τα αριστερά μπήκε στην περιοχή, κέρδισε το πέναλτι και στο 10' ο Κόνραντ ευστόχησε και έβαλε μπροστά στους γηπεδούχους.

Η Καλαμάτα προσπάθησε στη συνέχει να απειλήσει, δεν έχασε καμία σπουδαία ευκαιρία, οι γηπεδούχοι απείλησαν με τα σουτ του Βουτσά και κάπως έτσι ολοκληρώθηκε με 1-0 το πρώτο μέρος.

Η επανάληψη ξεκίνησε χωρίς καμία σημαντική φάση για τις δύο ομάδες, σε ένα παιχνίδι που έτσι κι αλλιώς δεν είχε ρυθμό.Στο 57' ο Εργοτέλης έχασε μια σημαντική ευκαιρία για το 2-0, καθώς η εκτέλεση του στο τετ-α-τετ με τον Ταϊρη ήταν άστοχη.

Η ομάδα του Μπαδήμα έλεγχε το παιχνίδι και εκεί που το παιχνίδι κυλούσε για το τελευταίο δεκάλεπτο, και όλα έδειχναν ότι ο Εργοτέλης θα προσπαθούσε να διαφυλάξει το υπέρ του 1-0, στο 81' ο Ντουμάνης σέντραρε, ο νεαρός Αλεξάκης με κεφαλιά έκανε το 2-0 και κλείδωσε τη νίκη για τους γηπεδούχους.

Κάπου εκεί τελείωσαν όλα, με τους ''κιτρινόμαυρους'' να κερδίζουν έναν ποιοτικό αντίπαλο που δεν απείλησε ιδιαίτερα, να επιστρέφουν στις νίκες και μάλιστα σε ένα ματς που δεν παρατάχθηκαν πλήρεις.

Οι συνθέσεις:

Εργοτέλης (Νίκος Μπαδήμας): Τσέλιος, Σερβιλάκης (Αλεξάκης 73’) Κατσούρι (Ντουμάνης 66’) Κόλα, Mico, Ποζατζίδης, Βουτσάς (Neral 77’) Μπουτσάκης, Appi, Conraad, Hossam (Πατρινός 66’)

Καλαμάτα (Άριαν Μπέλα): Ταϊρης, Κωνσταντινόπουλος, Παπατόλιος (Τάτος 65’) Τσελεπίδης, Bakayoko, Moser, Alves, Hebert (Παυλίδης 55’) Γρίβας, Λουκίνας, Αναστασόπουλος (Borges 55’)

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.