Μακράκης: «Το Ηράκλειο άξιζε μια τόσο σημαντική επιτυχία»

20:03 | 19/04/2023

Ο προπονητής του «Ηράκλειο» δεν έκρυψε τη χαρά του για τη σπουδαία νίκη επί του Ολυμπιακού στο Πανελλήνιο Εφήβων στη Λάρισα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Γιώργος Μακράκης (προπονητής Ηράκλειο): «Ηταν μια πολύ μεγάλη νίκη. Προσπαθούμε 2-3 χρόνια να ανεβάσουμε το επίπεδό μας. Η ομάδα άξιζε μια τόσο σημαντική επιτυχία τα δύο χρόνια που συμμετέχουμε σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα και την αφιερώνω στα παιδιά για την προσπάθεια που κάνανε, αλλά και σε αυτά που δεν είναι μαζί μας σήμερα».

Ιντριτ Κατσούρρι (παίκτης Ηράκλειο): «Συγχαρητήρια στους αντιπάλους μας που παίξανε πολύ καλά και ανταγωνιστικά. Αλλά φυσικά τα περισσότερα συγχαρητήρια στη δική μας ομάδα, καθώς καταφέραμε και πήραμε τη νίκη που αξίζαμε. Υστερα τόσες συμμετοχές σε Πανελλήνια δεν έχουμε πάρει νίκη και αυτή ήταν πολύ σημαντική για μας. Τη χρειαζόμασταν και τώρα πάμε δυνατά στο επόμενο παιχνίδι».

Θοδωρής Γενιτσαρίδης (παίκτης Ηράκλειο): «Ηταν πολύ σημαντική νίκη για μια ομάδα από την επαρχία. Κερδίσαμε την πρωταθλήτρια της ΕΣΚΑΝΑ, ομάδα με μεγάλο όνομα που δουλεύει πολύ στις υποδομές. Συνεχίζουμε στα επόμενα παιχνίδια για ότι αξίζουμε. Στο αυριανό ματς θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση στα ημιτελικά».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.