Μανδάς: «Εχει ανέβει πάρα πολύ η ψυχολογία στον ΟΦΗ»

ΟΦΗ

Ο νεαρός γκολκίπερ του ΟΦΗ μίλησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ.

Ο Χρήστος Μανδάς αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην παρουσία του Νταμπράουσκας και στο δικό του στόχο.

Για την συνεργασία με τον Βάλντας Νταμπράουσκας, είπε: «Μας έχει βάλει ένα πλάνο και στόχο, έχει ανέβει πάρα πολύ η ψυχολογία στην ομάδα και με την προετοιμασία που κάνουμε τώρα, πιστεύω πως στον δεύτερο γύρο θα δείξουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο».

Για τη νίκη επί του Λεβαδειακού την τελευταία αγωνιστική του α' γύρου, υπογράμμισε: «Είχαμε καιρό να πανηγυρίσουμε και αυτό που μας έλειπε ήταν να ζήσουμε ξανά την χαρά της νίκης. Θέλουμε να κάνουμε μια νέα αρχή, αυτό που αξίζουμε πρέπει να το δείξουμε στον δεύτερο γύρο και δεν μας αξίζει στην θέση που βρισκόμαστε».

Για τον κόσμο είπε: «Είχαμε την στήριξη του κόσμου, σίγουρα κάποιες φορές δεν θα είναι ευχαριστημένος από αυτό που βλέπει και το έδειξε και στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό όταν και δεχτήκαμε το γκολ στο πρώτο λεπτό και εκείνος δεν σταμάτησε να μας υποστηρίζει με αποτέλεσμα να έρθει η ανατροπή».

Για τον προσωπικό του στόχο, ανέφερε: «Το όνειρο μου είναι να βρεθώ σε μια μεγάλη διοργάνωση με την Εθνική Ομάδα και πολλές φορές το σκέφτομαι και ανατριχιάζω».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.