Μανδάς: Εγκωμιαστικά λόγια από τον πρώην προπονητή τερματοφυλάκων της Λάτσιο: «Εχει ένα τρομακτικό άνοιγμα, σαν τον Νόιερ»

09:05 | 22/03/2024

O πρώην προπονητής τερματοφυλάκων της Λάτσιο και άμεσος συνεργάτης του Μαουρίτσιο Σάρι, Μάσιμο Νέντσι, έπλεξε το εγκώμιο του πρώην γκολκίπερ του ΟΦΗ

Μαζί με τον Σάρι, από τη Λάτσιο αποχώρησαν πρόσφατα και οι άμεσοι συνεργάτες του, μεταξύ αυτών και ο προπονητής τερματοφυλάκων, Μάσιμο Νέντσι, ο οποίος μάλιστα αναφέρθηκε στην πρόοδο του 22χρονου Έλληνα κίπερ, με άκρως εγκωμιαστικά λόγια. Τον παροιμοίασε μάλιστα με τον Νόιερ και τον Περούτσι.

«Τον είδα με τον ΟΦΗ στη Φλωρεντία (στο φιλικό κόντρα στη Φιορεντίνα). Αυτό που με εντυπωσίασε περισσότερο, ήταν το κράτημα της μπάλας. Μπλοκάρει απίστευτες μπάλες και αυτό το επιβεβαίωσα στην προπόνηση. Δεν είναι πολύ ψηλός, αλλά είναι μια μινιατούρα του Περούτσι, πιστέψτε με. Έχει απίστευτη δύναμη, φτάνει εκεί που άλλοι δεν μπορούν. Τον βοηθήσαμε πολύ στις προπονήσεις, ειδικά στην τεχνική. Δεν είναι εύκολο να κάνεις το ντεμπούτο σου στο ντέρμπι της Ρώμης. Το ρωτήσαμε αν ήταν έτοιμος να παίξει και απάντησε "Μίστερ, είναι το όνειρό μου". Προπονείται πάντα με χαμόγελο και ζει ένα όνειρο, βρίσκεται σε επίπεδο εκτόξευσης και μπορεί να βελτιωθεί περισσότερο. Ο Μανδάς έχει ένα τρομακτικό άνοιγμα, σαν τον Νόιερ. Δεν είναι μέρος του ιταλικού τεχνικού υπόβαθρου αλλά γιατί να του το αφαιρέσουμε. Επομένως πήγαμε να το βελτιώσουμε και να το ενισχύσουμε. Είναι σωστό να κάνουμε ένα καλό μείγμα», ήταν τα λόγια του.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.