Μανδάς: «Η Λάτσιο θα αποφασίσει για το μέλλον μου»

18:30 | 13/05/2024

Ο Χρήστος Μανδάς περνάει τις καλύτερες μέρες του στη Λάτσιο και εύλογα απασχολεί όλη την Ευρώπη.

Ο Χρήστος Μανδάς εξέφρασε την ικανοποίησή του για την παρουσία του κάτω από τα γκολπόστ της Λάτσιο στο ματς με την Έμπολι ενώ ξεκαθάρισε πως το μέλλον του στην ομάδα θα εξαρτηθεί από τις αποφάσεις που θα πάρει η διοίκηση.

"Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη, αυτό είναι πιο σημαντικό από το να είμαι μεταξύ των κορυφαίων στο γήπεδο. Είμαι ευτυχισμένος αν παίζω αλλά είμαι επίσης ικανοποιημένος που δουλεύω κάθε ημέρα μαζί με τον Προβεντέλ στις προπονήσεις. Είμαι πολύ τυχερός που τον έχω δίπλα μου, είναι σαν δάσκαλος για μένα", τόνισε χαρακτηριστικά, για να κληθεί κατόπιν να απαντήσει στο ερώτημα για το αν προτιμάει να πάει σε άλλη ομάδα ή να συνεχίσει στην Λάτσιο έχοντας ρόλο αναπληρωματικού:

"Δεν είναι επιλογή μου, εγώ είμαι χαρούμενος στην Λάτσιο, όλοι δείχνουν να με εμπιστεύονται. Είναι απόφαση της ομάδας, στο τέλος του πρωταθλήματος θα μιλήσουμε. Είμαι χαρούμενος που αποτελώ μέρος αυτής της ομάδας".

Για το φινάλε της σεζόν σχολίασε: "Θέλουμε να κερδίσουμε και τα δύο παιχνίδια, θα προσπαθήσουμε, θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και θα δούμε τη θέση που θα έχουμε στο τέλος της σεζόν".

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.