Μανδάς: Πώς έγινε η μεταγραφή στη Λάτσιο - «Έβγαιναν απ' το γραφείο και ξεφυσούσαν»

15:43 | 23/12/2023

Ο Χρήστος Μανδάς περιέγραψε με λεπτομέρειες τη μεταγραφή του στη Λάτσιο.

Ο πρώην γκολκίπερ του ΟΦΗ μίλησε στους betarades και περιέγραψε όσα έγιναν μέσα σε λίγες μέρες και πώς βρέθηκε από το Ηράκλειο στη Ρώμη.

«Οφείλω πολλά στον κ.Μπούση, τον κ.Λυσάνδρου και στον μάνατζέρ μου. Εκαναν τα πάντα για να ολοκληρωθεί αυτή η μεταγραφή.

Ηρθα με μία αλλαξιά στη Ρώμη, παίζουμε στην Τρίπολη, έχουμε χάσει 3-0 και στο μυαλό μου έχω μόνο πως θα γυρίσει το κλίμα, ήμασταν στενοχωρημένοι. Την επόμενη μέρα σκάει τηλέφωνο και μου λένε πως υπάρχει πιθανότητα αύριο να ταξιδέψουμε για τη Ρώμη. Εγώ δεν το πίστευα. Εγώ έκανα προπόνηση, ανεβαίνω στα αποδυτήρια και μου λένε όλοι άντε συγχαρητήρια, λέω τι μου λέτε; Δεν είχα πει τίποτα σε κανένα, αλλά είχε γραφτεί παντού. Ηταν τελείως ξαφνικό ούτε πράγματα είχα φτιάξει. Πήρα τα παπούτσια και τα γάντια μήπως χρειαστεί να με βγάλουν φωτογραφία. Ημουν σίγουρος πως θα επιστρέψω, παίζαμε με τον ΠΑΟΚ. Θα προλάβαινα 1-2 προπονήσεις πριν από τον ΠΑΟΚ.

Δεν έχω μιλήσει με τη Λάτσιο, αλλά ήξερα πως ο προπονητής τερματοφυλάκων είχε δώσει εντολή από πέρυσι, αλλά δεν ήξερα πως έχουν φύγει οι άλλοι δύο τερματοφύλακες. Πήγα στη Ρώμη με τον κ.Λυσάνδρου και με τον πατέρα μου. Πάμε με το βανάκι στο προπονητικό, περιμέναμε απ' έξω από τα γραφεία. Περίμενα, περίμενα, δεν έβγαινε κανείς. Κι όποιος έβγαινε ξεφυσούσε. Ο κ.Σάρι κι ο προπονητής τερματοφυλάκων με ήθελαν από τώρα. Ο κ.Λυσάνδρου, ο οποίος με αγαπάει σαν πατέρας μου, ήρθε μαζί για να λύσει αυτό το θέμα, δηλαδή ότι θα επιστρέψω στον ΟΦΗ ως δανεικός. Τρεις μέρες κράτησαν οι διαπραγματεύσεις και τρεις μέρες εγώ περίμενα να πάω για ιατρικά.

Ο κ.Λυσάνδρου κι ο μάνατζέρ μου έκαναν το καλύτερο για μένα γιατί σκέφτηκαν πάνω απ' όλα το καλό το δικό μου. Για μένα θα ήταν καλύτερο να μείνω εδώ όπως κι έγινε για να εγκληματιστώ, να μάθω τις τακτικές, να μάθω τη γλώσσα. Μου είχε κάτσει καλά η ιδέα πως θα γυρίσω στον ΟΦΗ δανεικός. Η ιδέα που είχα στο μυαλό μου είναι ότι θα επιστρέψω στον ΟΦΗ. Από τότε που ήρθα στη Ρώμη δεν έχω ξαναφύγει, δεν έχω πάει να δω τους γονείς μου, ήρθαν αυτοί εδώ».


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.