Μανωλάκης: «Θα τα καταφέρουμε»

19:00 | 15/05/2018

Σύνθημα... ανόδου έδωσε μέσω του Capitano.gr ο τεχνικός της ΑΘΛΕΣΗ, Μάνος Μανωλάκης.

Η ΑΘΛΕΣΗ είναι πανέτοιμη και μπαίνει ως οικοδέσποινα στα μπαράζ ανόδου στην Α2 βόλεϊ γυναικών, που θα διεξαχθούν από 16 έως 20 Μαΐου στο Λίντο. Ο ηρακλειώτικος σύλλογος αντιμετωπίζει την Τετάρτη (16/05, 19.30) στην πρεμιέρα του τον ΟΦΑ Απολλώνιο και θέλει να κάνει το πρώτο… βήμα για την επίτευξη του μεγάλου στόχου του. Υπάρχει αποφασιστικότητα, αλλά και συγκρατημένη αισιοδοξία πως το σύνολο του Μάνου Μανωλάκη θα τα καταφέρει.

Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε στο Capitano.gr, αναφέρθηκε στη σημασία της διεξαγωγής του τουρνουά στην πόλη και εξέφρασε την πίστη του πως οι πρωταθλήτριες Κρήτης, παρά το νεαρό της ηλικίας τους, θα ολοκληρώσουν επιτυχημένα την αποστολή τους.

Αναλυτικά είπε: «Ζητήσαμε το τουρνουά ανόδου για πολλούς λόγους. Ο αυτονόητος είναι η βοήθεια και η τοπική υποστήριξη κατά την διάρκεια των αγώνων. Όλο το εγχείρημα έχει αναπτυξιακό χαραχτήρα, καθώς θα το παρακολουθήσουν μικρά παιδιά και νεαρές αθλήτριες. Να διευρυνθεί η βάση του βόλεϊ στο Ηράκλειο.  Πιστεύουμε πως μια μεγάλη πόλη που τα τελευταία χρόνια κάνει μεγάλη και εμφανή προσπάθεια στο άθλημα, δικαιούται να έχει μία γυναικεία ομάδα στις Εθνικές κατηγορίες.

Σ’ αυτούς τους αγώνες πηγαίνουμε με τον αέρα που μας δίνει η καλή πορεία στο πρωτάθλημα, καθώς το κατακτήσαμε αήττητοι. Έχουμε κάποια μικρά προβλήματα, αλλά οι νεαρές που θα κληθούν να βοηθήσουν, πιστεύω θα τα καταφέρουν. Από μια ανάγνωση των ομάδων η δική μας πρέπει να είναι η πιο νεαρή σε μέσο όρο ηλικίας.

Απουσιάζουν, βέβαια, δικές μας αθλήτριες πολύ ψηλού επιπέδου, που έχουν παραχωρηθεί σε άλλες ομάδες της Κρήτης, οι οποίες αγωνίζονται σε Εθνικές κατηγορίες. Μ’ αυτές τα μπαράζ θα ήταν πολύ πιο εύκολα, αλλά κι έτσι πιστεύουμε πως θα τα καταφέρουμε».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.