Μανωλάς: «Ήθελα Ολυμπιακό, δεν θα επιστρέψω στην Ιταλία»

13:30 | 09/01/2022

Ο Κώστας Μανωλάς θυμήθηκε τα χρόνια του στην Ιταλία και στη Ρόμα, απέρριψε το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη Serie A και έκανε σαφές πως το μόνο που ήθελε ήταν να επιστρέψει στον Ολυμπιακό.

Ο Κώστας Μανωλάς ήθελε μόνο ένα πράγμα: Να φορέσει και πάλι την ερυθρόλευκη φανέλα κι όπως δείχνει μ' αυτήν επιθυμεί να ολοκληρώσει ύστερα από μερικά χρόνια την πλούσια καριέρα του.

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού, μίλησε στην ιστοσελίδα «areanapoli.it», κάνοντας σαφές ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει στην Ιταλία και στη Ρόμα, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Όχι. Ήθελα να επιστρέψω στον Ολυμπιακό και είμαι εδώ. Η Ρόμα όμως θα είναι πάντα στην καρδιά μου. Έζησα μερικά τρομερά χρόνια και έφτιαξα μια πολύ δυνατή σχέση με τους φιλάθλους. Κατάφερα να παίξω με παίκτες σαν τον Ντε Ρόσι και τον Τότι που είναι μεταξύ των κορυφαίων Ιταλών».

Οι στιγμές που ξεχωρίζει από την παρουσία του στην Ιταλία: «Έχω πολλές ωραίες αναμνήσεις από την Ιταλία. Οι καλύτερες μου ήταν δύο. Η βραδιά με την Μπαρτσελόνα, όταν προκριθήκαμε στα ημιτελικά του Champions League με τη Ρόμα και το Κύπελλο που κατακτήσαμε στη Νάπολι. Πιστεύω ότι με τη Ρόμα αξίζαμε να προκριθούμε στον τελικό του Champions League».

Σε ερώτηση για το γυναικείο ποδόσφαιρο στην Ιταλία, απάντησε: «Στη Ρώμη είδα πολλές καλές γυναίκες στο ποδόσφαιρο. Έχω τρεις κόρες και ελπίζω έστω η μία να τα καταφέρει και να φτάσει να γίνει επαγγελματίας».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.