Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Πως μπορεί να αλλάξει η κατάσταση;

16:21 | 02/11/2023

Μια διοίκηση που δεν λέει να αλλάξει, μια νοοτροπία που δεν λέει να αλλάξει, παίκτες που μένουν στα λόγια και όχι στις πράξεις, προπονητής που χάνει όλο ένα την εμπιστοσύνη των οπαδών, των αποδυτηρίων και της διοίκησης του συλλόγου. Πως μπορεί να αλλάξει αυτή η κατάσταση;

Σίγουρα πολλοί είναι αυτοί που θα πουν ότι το πρώτο βήμα στην αλλαγή της Μάντσεστερ προς το καλύτερο (έτσι δηλαδή όπως την άφησε ο μεγάλος Σερ Άλεξ) είναι η αποχώρηση των Glazers από την ομάδα. Δεν έχουν κι άδικο, καθώς έχουμε δει στο παρελθόν ομάδες να αλλάζουν ριζικά έχοντας μια διοίκηση που να μπορεί να δώσει κάτι παραπάνω στην ομάδα.

Τρανταχτά παραδείγματα, η Μάντσεστερ Σίτι, η Παρί Σεν Ζερμέν, η Νιούκαστλ κλπ. Μετέπειτα θα πρέπει ποδοσφαιριστές και προπονητική ομάδα να ξαναγίνουν.. ένα. Είναι ο μόνος τρόπος να πετύχουν ατομικά και να πετύχουν ταυτόχρονα, τους στόχους της ομάδας. Άλλωστε, το κλίμα στην ομάδα όπως αναφέρει πολλές φορές στις δηλώσεις του ο Τεν Χαγκ, παίζει σημαντικό ρόλο.

Ένα άλλο κομμάτι τώρα είναι το μεταγραφικό παζάρι, οι άνθρωποι της Γιουνάιτεντ σε αυτήν την θέση ίσως χρειάζονται αλλαγή. Έχουμε δει πολλές αποτυχίες όλα αυτά τα χρόνια μετά την απόσυρση του Σερ Άλεξ, που εξακολουθούμε να βλέπουμε μέχρι και σήμερα, ξοδεύοντας πολλά... δις!

Μόλις συμβούν όλα αυτά, τότε θα μιλάμε για μια άλλη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με αρχή, μέση και τέλος. Και ποιος ξέρει, ίσως επιστρέψουν οι ένδοξες στιγμές.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.