Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ψυχολόγος στο προπονητικό μετά από την επτάρα στο Άνφιλντ

10:49 | 07/03/2023

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ταπεινώθηκε από την Λίβερπουλ στο Άνφιλντ με 7-0 και τα Μέσα στην Αγγλία ασχολήθηκαν με την επόμενη μέρα στο προπονητικό κέντρο.

Οι ποδοσφαιριστές μαζεύτηκαν στις 9:00, ενώ ο Έρικ Τεν Χαχ έκανε την εμφάνισή του στο προπονητικό κέντρο από τις 7:00...

Αφού μαζεύτηκαν άπαντες ο Ολλανδός προπονητής δεν έπαιξε όλο το ματς σε βίντεο, αλλά επιλεγμένα κομμάτια με στόχο να κάνει τους παίκτες του να θυμώσουν, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Dailymail στο ρεπορτάζ της.

Στόχος του Ολλανδού ήταν οι παίκτες να μην καταρρεύσουν ψυχολογικά, οπότε την ίδια μέρα -σύμφωνα πάντα με τους Άγγλους δημοσιογράφους- πραγματοποιήθηκαν συνεδρίες με συμπατριώτη αθλητικό ψυχολόγο του Τεν Χαχ. Ο λόγος για τον Ράινερ Κόερς.

Παράλληλα, το ρεπορτάζ φέρνει στο φως ότι ο Τεν Χαχ δεν τιμώρησε τους παίκτες του με έξτρα χιλιόμετρα όπως είχε κάνει μετά από την ήττα 4-0 από την Μπρέντφορντ.

Κατί, επίσης, σημαντικό στο σχετικό άρθρο του προαναφερθέντος Μέσου αποτελεί ο χειρισμός του Έρικ Τεν Χαχ στο Άνφιλντ. Ο πρώην τεχνικός του Άγιαξ φέρεται να ζήτησε απόλυτη ησυχία στ' αποδυτήρια γιατί ήθελε τους παίκτες του να ακούνε τον αντίπαλο να πανηγυρίζει.

πηγή: contra.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.