Μάντσεστερ Σίτι: «Ανοιγμα» Γουόκερ στη Σαουδική Αραβία, πρόταση στον Ρις Τζέιμς

18:00 | 14/03/2024

Η Μπάγερν Μονάχου πάλεψε το περασμένο καλοκαίρι για την απόκτηση του Κάιλ Γουόκερ, αλλά τελικά ο 33χρονος δεξιός ακραίος μπακ αποφάσισε να μείνει στη Μάντσεστερ Σίτι, καθώς τον έπεισε ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο Αγγλος διεθνής αμυντικός υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την πρωταθλήτρια έως το καλοκαίρι του 2026, αλλά αποκάλυψε πως βρίσκει δελεαστική την προοπτική να ακολουθήσει το παράδειγμα άλλων αστέρων και να παίξει στη Σαουδική Αραβία:

«Ποτέ δεν πρέπει να λες ποτέ. Ειδικά όταν οι ομάδες εκεί προσφέρουν τόσο μεγάλα συμβόλαια για να παίξεις. Σίγουρα είναι ένας παράγοντας βασικός για τις επιλογές που σκέφτεται κανείς, όπως κι εγώ. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο άνοιξε το μονοπάτι και οι άλλοι ακολούθησαν. Το πρωτάθλημα εκεί είναι καλό και γίνεται συνεχώς καλύτερο», δήλωσε σχετικά ο Γουόκερ στο «FIVE podcast» και συμπλήρωσε, ανοίγοντας ουσιαστικά την πόρτα του στις ομάδες της Pro League:
«Αυτή τη στιγμή παίζω στη Σίτι και στην Premier League, την καλύτερη ομάδα και το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο, αλλά θα δούμε τι θα γίνει το καλοκαίρι.» Από την πλευρά του ο τεχνικός των «πολιτών», Πεπ Γκουαρντιόλα, σκέφτεται ποιος θα είναι ο διάδοχος του και σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ έχει καταλήξει και θα κινηθεί το καλοκαίρι για τον Ρις Τζέιμς της Τσέλσι. Ο διεθνής Αγγλος ακραίος μπακ έχει συμβόλαιο με την ομάδα του Λονδίνου έως το καλοκαίρι του 2028 και οι «μπλε» τον κοστολογούν στα 100 εκατ. ευρώ.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.