Μάντσεστερ Σίτι: Δεδομένος ο υποβιβασμός εάν κριθεί ένοχη!

22:30 | 20/11/2023

Ο πρώην σύμβουλος της Μάντσεστερ Σίτι, Στέφαν Μπόρσον, τονίζει ότι ο υποβιβασμός των «πολιτών» θα πρέπει να θεωρείται δεδομένος σε περίπτωση που ο σύλλογος κριθεί ένοχος, καθώς προσθέτει ότι η απόφαση αναμένεται να γνωστοποιηθεί μέσα στο 2024.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην Premier League τα τελευταία 24ωρα. Έπειτα από την ολοκλήρωση των ερευνών, η Premier League γνωστοποίησε ότι η Έβερτον κρίθηκε τελικά ένοχη, με αποτέλεσμα να την «εξοντώνει» με αφαίρεση δέκα βαθμών.

Τα «ζαχαρωτά» είχαν παραβιάσει τους οικονομικούς κανονισμούς της Premier League, όσον αφορά τα μεταγραφικά, με τη διοργανώτρια αρχή του αγγλικού πρωταθλήματος να την τιμωρεί με την εσχάτη των ποινών και στην αφαίρεση δέκα βαθμών από την τωρινή βαθμολογία. Άπαντες ωστόσο στην Αγγλία, έχουν την ίδια απορία. Τι θα γίνει με τη Μάντσεστερ Σίτι και την Τσέλσι;

Ο πρώην σύμβουλος της Μάντσεστερ Σίτι, Στέφαν Μπόρσον μίλησε στη «Sun» και έκανε τη δική του πρόβλεψη η οποία εάν επιβεβαιωθεί θα «ταράξει» τον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Όπως αναφέρει ο ειδικός οικονομολόγος, η έρευνα που έχει ξεκινήσει η Premier League για τις 115 παραβάσεις της Μάντσεστερ Σίτι θα ολοκληρωθεί μέσα στο 2024.

Οι «πολίτες» κινδυνεύουν σε μεγάλο βαθμό, καθώς σύμφωνα με τον Μπόρσον, ο υποβιβασμός θα είναι μονόδρομος εάν τελικά ο σύλλογος κριθεί ένοχος από τη διοργανώτρια αρχή της Premier League!

«Πολλά μπορούν να συμβούν στη Σίτι εάν κριθεί ένοχη. Θα είναι πολύ σοβαρό. Μια τεράστια ιστορία, όχι μόνο για το ίδιο το ποδόσφαιρο, αλλά γενικότερα. Θα προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση. Κοιτώντας το από την ποδοσφαιρική πλευρά, είναι απίθανο να μη δούμε τον υποβιβασμό της ομάδας, εάν τελικά κριθεί ένοχη. Λογικά θα μάθουμε την απόφαση μέσα στο 2024», τόνισε ο Μπόρσον.

Πηγή: Gazzetta.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.