Μάντσεστερ Σίτι: Ο λόγος που ο Γκουαρδιόλα δεν χρησιμοποίησε τον Ντε Μπρόινε

17:00 | 10/04/2024

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έκανε μόλις αλλαγή στο παιχνίδι κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης και κράτησε στον πάγκο τον Κέβιν Ντε Μπρόινε, κάτι που προκάλεσε πολλά ερωτηματικά, όμως υπήρχε λόγος γι' αυτό.

Η Μάντσεστερ Σίτι κατόρθωσε να πάρει ένα σημαντικό αποτέλεσμα στο... καυτό «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», αφού απέσπασε ισοπαλία 3-3 από την Ρεάλ Μαδρίτης στον πρώτο μεταξύ τους ματς για τα προημιτελικά του Champions League.

Στην προσπάθειά της αυτή δεν είχε τον Κέβιν Ντε Μπρόινε, ο οποίος όχι μόνο δεν ξεκίνησε στην αρχική ενδεκάδα, αλλά δεν πέρασε στο παιχνίδι ούτε ως αλλαγή. Ναι μεν ο Γκουαρδιόλα είναι από τους προπονητές που κάνει τις λιγότερες αλλαγές στα παιχνίδια και χθες έκανε μόλις μία κι αυτή επειδή ο Φόντεν αντιμετώπισε ένα πρόβλημα τραυματισμού, όμως αυτός δεν ήταν ο λόγος που δεν πέρασε στο ματς τον Βέλγο επιθετικό μέσο.

Βλέπετε εκείνος δεν αισθανόταν καλά απ' ότι οι ομάδες βγήκαν για ζέσταμα κι έτσι ο Καταλανός τεχνικός αποφάσισε να μην ρισκάρει, ειδικά από τη στιγμή που το παιχνίδι πήγαινε και καλά.

Γενικώς φέτος ο Γκουαρδιόλα είναι ιδιαίτερα προστατευτικός με τον Ντε Μπρόινε, ο οποίος έχασε το πρώτο μισό της χρονιάς με τον σοβαρό τραυματισμό που είχε και γι' αυτό στην ομάδα προσπαθούν να μην τον πιέζουν, όταν αυτός δεν αισθάνεται 100% καλά, προκειμένου να επανέλθει πλήρως και χωρίς περαιτέρω προβλήματα.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.