Μαραντόνα: «Ήμουν κατεστραμμένος...»

10:10 | 11/09/2018

Ο Αργεντινός παρουσιάστηκε από την Ντοράντος και αποθεώθηκε στην πρώτη προπόνηση

Ο Αργεντινός θρύλος του ποδοσφαίρου, αποθεώθηκε μάλιστα στην πρώτη προπόνηση της ομάδας από 500 οπαδούς, με τους παίκτης της Ντοράντος να… χαζεύουν και μόνο βλέποντάς τον.

Ο Μαραντόνα ξεκίνησε να μιλά για το τραγικό παρελθόν του και την χρήση ναρκωτικών, λέγοντας πως δεν πήγε στο Μεξικό για τουρισμό, αλλά για να κυνηγήσει ξανά το όνειρό του να γίνει πετυχημένος προπονητής.

«Όταν έκανα ναρκωτικά ήμουν κατεστραμμένος. Μετά που τα έκοψα ήμουν σαν χαμένος. Έκανα συνεχώς βήματα πίσω, ενώ έπρεπε να κάνω μπροστά. Τα έκοψα όλα, γιατί με βοήθησαν οι κόρες μου. Θέλω να ξανά δω τον ήλιο. Να πάω στο κρεβάτι μου το βράδυ. Δεν συνήθιζα να πηγαίνω στο κρεβάτι. Δεν ήξερα καν τι είναι το μαξιλάρι. Είχα μείνει από χρήματα. Η μικρή μου κόρη με έπεισε να γυρίσω στη δουλειά, όταν μου είπε ότι έκανα πράγματα με τη Ντάλμα και όχι με αυτή. Ήμουν σε κώμα και με ακούμπησε για να με ξυπνήσει», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Ντιέγκο συνέχισε λέγοντας το παράπονό του για την αντιμετώπιση που έχει, αλλά τόνισε πως θα δώσει την καρδιά του για να πετύχει στον νέο του σύλλογο.

«Ξέφυγα από αυτή την κατάσταση και όπως όλοι, έτσι κι εγώ κρίνομαι. Αναρωτιέμαι όμως πόσοι άνθρωποι έχουν κάνει χειρότερα πράγματα και δεν έχουν γίνει γνωστά. Είμαι εδώ για να δουλέψω. Για να δώσω την καρδιά μου, όπως έκανα και στο παρελθόν σε άλλες ομάδες, όταν οδηγούσα 300 χιλιόμετρα κάθε μέρα για να δουλέψω. Θέλω να δώσω στην ομάδα ότι έχασα όταν ήμουν άρρωστος. Δεν ήρθα για διακοπές, αλλά για να δουλέψω», σχολίασε

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.