Μαραντόνα και Μέσι: Συμπαίκτες για μία φορά

10:58 | 27/11/2020

Ήταν Δεκέμβριος του 2005, όταν διοργανώθηκε ένα φιλικό παιχνίδι για φιλανθρωπικό σκοπό, όπου οι δύο αστέρες της Αργεντινής έπαιξαν για μια και μοναδική φορά μαζί

Ο θάνατος του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα βύθισε στο πένθος το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ο 60χρονος αστέρας αποτελούσε και αποτελεί έναν από τους κορυφαίους (αν όχι τον κορυφαίο) που έβγαλε το άθλημα.

Βέβαια, δεν ήταν λίγες οι φορές, που είχε συγκριθεί με τον Λιονέλ Μέσι.Οι δύο θρύλοι ήταν πάντα ένα δίλημμα για τους φίλους του ποδοσφαίρου, για το ποιος είναι καλύτερος, παρότι έπαιξαν σε διαφορετικές εποχές.

Συνήθως, η κόντρα βρίσκεται ανάμεσα σε αυτούς που πρόλαβαν και σε αυτούς που δεν πρόλαβαν να δουν τον Μαραντόνα να παίζει. Ωστόσο, πώς θα φαινόταν σε κάποιον να δει και τους δύο στην ίδια ομάδα, συμπαίκτες.



Ήταν Δεκέμβριος του 2005, όταν διοργανώθηκε ένα φιλικό παιχνίδι για φιλανθρωπικό σκοπό. Η All-Star της Αργεντινής περιέχει τον Ντιεγκίτο αλλά και τον 18χρονο τότε Λιονέλ Μέσι. Οι δυο τους παίρνουν θέση στον αγωνιστικό χώρο, με τον παλαίμαχο άσο στο χώρο του κέντρο και τον ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα στην επίθεση.

Στο χορτάρι, εκτός από το παρελθόν και το μέλλον της ποδοσφαιρικής Αργεντινής, υπήρχαν μεταξύ άλλων και οι Σιμεόνε, Βερόν, Αγκουέρο και Ρικέλμε.

πληροφορίες από In.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.