Μαρινάκης προς ΕΠΟ για τελικό: «Έχετε εξευτελίσει κάθε διαδικασία»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης εξέφρασε μέσω έγγραφης τοποθέτησης την αντίθεσή του στους χειρισμούς της ΕΠΟ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας

Αναλυτικά:

«Δεν παρέχω καμία εξουσιοδότηση σε κανέναν να προβεί σε οποιαδήποτε "διαβούλευση" με οποιονδήποτε για ένα θέμα που ρυθμίζεται περιοριστικά στην προκήρυξη του Κυπέλλου και σε κάθε περίπτωση δεν εναπόκειται σε κανενός είδους "έγκριση" από τις διαγωνιζόμενες ομάδες.

Έχετε εξευτελίσει κάθε διαδικασία και θέλετε τώρα να μετατρέψετε τον τελικό σε ένα αντικείμενο προσωπικού παζαριού και συνδιαλλαγής. Η απόφαση μπορεί να ληφθεί μόνο από την Εκτελεστική Επιτροπή αφού παρατεθούν όλες οι "προτάσεις" στις οποίες αναφέρεστε εφόσον επιτρέπονται από την προκήρυξη, χωρίς καμία διαπραγμάτευση».

Από την πλευρά της, η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου προέβη στην εξής ανακοίνωση:

Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση αποφάσισε να εξουσιοδοτήσει τον πρόεδρο κ. Παναγιώτη Μπαλτάκο προκειμένου να διαβουλευθεί με τους δύο φιναλίστ του Τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet για τον ορισμό της έδρας διεξαγωγής του.

Η παραπάνω διαδικασία κρίνεται αναγκαία για την επιλογή ενός εκ των επιβεβαιωμένα διαθέσιμων γηπέδων που υπάρχουν για τη διεξαγωγή του Τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet.

Η τελική επιλογή θα επικυρωθεί στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής την Παρασκευή 12 Μαΐου.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.